Här är streamingtjänsterna i Sverige – och vad de kostar

Permalänk
Medlem
Skrivet av SuperSverker:

Jag får det innehåll jag vill se/ha, och jag vet att jag kan se om innehållet när jag vill utan begränsningar.

Jag fattar grejen med kvantitet - det är inte det jag säger, men om ni konsumerar 9000 titlar så är det helt okej (inte så sannolikt iofs)

Men eftersom den absoluta majoriteten ofta är skräp så jämnar det nog ut sig.
Sålänge du får det innehåll du vill ha, kör på.
Men gå då inte och gnäll när priserna höjs, utbudet krymper och kvaliteten sänks

Edit*
Missförstå mig gärna rätt - Jag fattar att ni vill ha möjligheten, men jag ställer mig frågande till om de 9000 titlarna ni har tillgång till faktiskt är något ni vill se . Min personliga erfarenhet är att 90% är rent skräp vilket lämnar 900 bra filmer och serier som man knappast behöver en prenumeration för att ta till sig

Inte ett svar på min fråga då jag frågade efter hur många Blu-ray-filmer och -serier du får för 625 kr.

Men för att bemöta det du skrev så blir det oerhört kostsamt även om det "bara" skulle handla om 900 titlar. Lågt räknat, och utan att ta med en enda serie då dessa kostar mer än vad filmer gör, så får du spendera åtminstone 90000 kr. För den summan kan jag prenumerera på sagda tjänster i nästan 19 år, tjänster som får nya filmer och serier veckovis. Utbudet blir både större och bättre utan att det kostar mig mer.

Och angående begränsningar. Inte en enda film eller serie som jag har lagt till i mina listor har hittills försvunnit från streamingtjänsterna jag prenumererar på. Kan det hända? Absolut, men med tanke på den enorma mängden innehåll som finns tillgängligt, skulle det inte göra mig något. Dessutom är det ganska troligt att borttaget material dyker upp igen, eller att det på grund av upphovsrättsliga skäl helt enkelt flyttas till en annan plattform.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Weiman:

Det ska väl bli mer 4k (men också högre pris) när nya MAX lanseras i Sverige i vår.

Jag har 4K på vissa film i HBO, många filmer på Prime o Disney+är på 4K. Har taget bort viasat/viaplay… helt onödig nu, spara 500kr i månaden

Visa signatur

My Rig https://classic.prisjakt.nu/list.php?ftg_check=on&exclude_ftg...
Fel av mig! Men sjutton vad snabba ni är på att kommentera vad andra gör och inte gör rätt och fel... :/