[GW2] The Avalanche Guild - Nybörjarguilden (Söker även pedagogiska veteraner!)

Permalänk
Medlem

[GW2] The Avalanche Guild - Nybörjarguilden (Söker även pedagogiska veteraner!)

The Avalanche är egentligen en grupp Svenska och Norska vänner som hållit igång en klan som växlat mellan olika spel på olika plattformar i många år, varav vi planerar att gå från Battlefield på PS3 till Guild Wars på PC denna gång. Under BFBC, BFBC2 och BF3 tiden hade vi medlemmar varav några var bland Skandinaviens bästa, varav resten var totala nybörjare i både tonåren och medelåldern som långsant tränades upp och njöt stort utav att faktiskt vara potenta delar under segrande klanmatcher. Vår manager är veteran vad gäller klanlir och har spelat FPS på elitnivå, och resten av gänget är både knas och kalas.

Denna Newbie + Veteran mix har fungerat väl och har varit mycket uppskattad av båda parter, så nu vill vi göra det igen!

Det finns redan ett flertal Svenska guilds med flera hundra medlemmar som säkerligen kan ge er allt ni behöver, så vad kan vi egentligen erbjuda nybörjare som de andra inte kan? Jo; oerfarenhet! Trots att vi självfallet vet hur en klan skall styras så har vi till skillnad från alla andra guilder alltså knappt någon erfarenhet av MMO eftersom nästan alla våra nuvarande medlemmar endast spelat på PS3. Detta kommer det självfallet bli ändringar på när GW2 väl släpps och vi börjar spela, men en utav lockelserna med denna rekryteringstråd är alltså att gå med i en guild som vet lika lite som du som nybörjare gör!

Vissa människor tycker nämligen inte om att hoppa in i en redan väletablerad klan eftersom de känner sig små och oviktiga pga sin brist på erfarenhet och kan känna både prestationsångest och att det är svårt att platsa in. Och det är för er som vi erbjuder att bli en del av ett gäng riktigt goa Svennar och Norrisar som tillsammans bygger en helt ny guild från början, utan några som helst krav, för att stolt kunna titta tillbaka på denna dag när det gått några år och du sitter där som grundare till ett imperium som till stora delar som bär ditt namn! Inget är bättre än att vara en originell del utav sin klan! Och här har ni chansen att faktiskt slippa hoppa in i en guild som ni redan från början vet har många medlemmar som besitter skills som ni aldrig kommer att komma i närheten av.

Men det är inte det enda vi erbjuder som de väletablerade inte kan! Vi erbjuder nämligen dessutom hjälpsamma veteraner som är trötta på att endast betraktas som vinstmaskiner till tanks möjligheten att gå med i en guild som faktiskt behöver er hjälp i annat än att vinna PvP matcher åt oss! Låt dina oändliga kunskaper om detta massiva spel flöda in i en ung guild som ser dig som den messias som du snart kan lägga på samvetet har givit hundratals nybörjare en optimistisk och pedagogisk väg till nöje och lycka! Vilket underbart sätt att blanda nöje med nytta!

En specifik nisch som vi alltid haft oavsett spel och plattform är Member Of The Week omröstningar med riktiga vinster till favoritmedlemmarna, som spel bland annat, samt en sorts valuta som vi kallar Victorious Event Point eller VEP som går till den medlem som är ensam vinnare under FunWar events med speciella regler (i de spel som det är möjligt att ha sådana) som vid en ansamling av 5 stycken förvandlas till €5. Jepp, vi betalar medlemmar för att utföra sitt bästa! Många tusenlappar har gått åt till dessa vinster under årens lopp men vi har aldrig och kommer aldrig att ha några kostnader för att vara med i The Avalanche.

Vad gäller själva hemsidan så är den till skillnad från våra erfarenheter i MMO spel välutvecklad och vi tycker om att ge medlemmar tillbaka för sin aktivitet med utmärkelser etc. Den kommer dock att bli ännu mer avancerad och anpassad för spelet när GW2 väl släpps.

För att komma till de mer tekniska detaljerna så vill vi i princip skapa en guild som fokuserar på allt som GW2 har att erbjuda; både casual och hardcore, PvE, PvP, WvW, etc. Vi kommer förmodligen att spela på Far Shiverpeaks som de flesta andra Nordiska guilder. Men inte för att vi kände till att det var den inofficiella Nordiska servern, utan för att Far Shiverpeaks låter som det perfekta stället för snöskred!

Vi är en guild som blir vänner först, har kul efter det, och vinner sist. Att vinna är inte speciellt viktigt för oss. Men det är tyvärr jävligt kul att vinna, så vi kommer att försöka vinna någon gång också ändå.

Som ni kommer att se (och förmodligen skratta över) om ni besöker vår hemsida så har vi en mycket modigare presentation om guilden synlig för gäster för ögonblicket. Men låt er ej luras; denna presentation är egentligen menad för den närmsta framtiden när vi faktiskt vet en hel del om GW2.

Alltså är både nybörjare som inte vet ett smack och super-veteraner som älskar (eller precis har insett hur kul och meningsfullt det skulle kunna vara) att lära andra och därmed förhöja deras nöjen avsevärt på ett socialt nära sätt varmt välkomna till det udda alternativet till väletablerade super-guilds som faktiskt behöver er för att ni är ni, och inte för att ni bara är en i mängden!

The clean slate guild hittar på www.TheAvalanche.se !

P.S. Om ni har några Norska vänner eller bekanta som passar in i bilden så är de lika varmt välkomna.