Använda tablets eller mobiler som digitala displayer.

Permalänk
Medlem

Använda tablets eller mobiler som digitala displayer.

Hej!
Jag skulle vilja fråga er om någon har gjort om en telefon eller tablet som något typ av almenacka eller liknande? Helst skulle jag vilja ha en kalender, sen byter till email sen byter igen till en tasklist vart 30e minut men jag skulle bli väldigt glad med något mycket enklare med. T ex, jag har inga problem att sätta upp en mobil jämte datorn och ta bort screen lock efter x minuter men problemet är ju att den drar ström 24/7 . Det vore inga problem alls att den endast går på mellan 17:00-22:00 varje dag men vet ej hur det ska gå till.

Har någon några tips hur jag kan få något som gör detta?
(Obs, ej appleprodukter eller appar om det är ok!)

Btw: Även den enklaste applikationen skulle göra mig glad. Dvs, skulle jag kunna programmera en mobil att visa min kalender 1h per dag mellan säg 19:00-20:00 och sen gå i sleep mode till nästa dag vore jag väldigt nöjd!

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Allt det du nämner är relativt lätt att fixa som ett "Tasker"-flöde, inte för att jag själv har använt Tasker för något liknande du beskriver. Men i princip så sätter du upp ett flöde med klockslag som trigger, och att den då exempelvis ska starta Google Calendar-appen i fullskärmsvy/immersive mode, eventuellt ändra vy-läge i appen till önskad vy, för att sedan stänga ner appen vid nästa klockslags-trigger.

https://tasker.joaoapps.com/exampleuses.html
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.a...

Visa signatur

Also found as @piteball@mastodon.rockhost.se