Köpråd - Trådlösa in-ear för musik

Permalänk
Medlem

Köpråd - Trådlösa in-ear för musik

Hej SC!

Det var ett tag sedan jag postade senast, men jag har kommit till ett dilemma! Jag har ett par trådade Sennheisers på jobbet som börjar komma till slutet utav sin livscykel, och jag letar efter en efterträdare! Detta är verkligen inte mitt område som halvdöv med tinnitus, men jag vet att det finns flertalet ljudentusiaster här!

Det jag letar efter är specifikt trådlösa in-ear lurar, då de traditionella hörlurarna förstör frisyren på jobbet, vilket är en ganska töntig anledning, men så är det. De kommer användas för samtal men mest för musik, där jag lyssnar mycket på 60-70 tals rock samt grunge och även modernare metal. Det vore även bra om man kunde ladda dem på något smidigt sätt medan Prisklass får gärna vara så låg som möjligt, men betman använder dem, jag vill gärna lägga dem åt sidan bara för att de behöver laddas. Betalar gärna om det är ett par riktigt bra lurar, upp mot 2KSEK, men betalar helst runt 1KSEK.

Någon som har en idé?
Stort tack på förhand!

//Simon

EDIT: Det är inga problem om det är trådlösa "trådade" in-ears, dvs att båda lurarna i sig sitter samman med kabel, men att hela detta stycke i sig är trådlöst till telefonen.

Visa signatur

7700K @ 4,8Ghz | EVGA 1080 SC @ 2021Mhz | Z270F | 16GB @ 3000Mhz | Acer XB270HU

Permalänk
Avstängd

Sennheiser True Wireless

Skickades från m.sweclockers.com