Cykelmontering och laddning av Galaxy s3 och andra mobiler/plattor.

Permalänk
Rekordmedlem

Cykelmontering och laddning av Galaxy s3 och andra mobiler/plattor.

Jag har efter lite velande skaffat en s3 som jag hittat till vettigt pris och i bra skick lokalt, denna har jag tänkt att cykelmontera för navigering och användning som mp3 spelare/radio.

Jag letar nu hållare till den och det finns ju flera olika typer så jag tänkte höra om någon här har erfarenhet av någon och i så fall vad som är bra/dåligt med den ?
Det finns ju både med dragkedja och lock, samt olika styrfästen och som vanligt så är ju Ebay billigt men är det nån som vet hur regnsäkra och hur bra fästena är på olika hållare ? Det ska inte sitta på en mountainbike men det blir ändå lite skakiga grusvägar men ingen vild skogskörning utan mer touringcykling och jag har framdämpare.

Några exempel på olika hållartyper som kan vara intressanta:
http://www.ebay.co.uk/itm/Bike-Bicycle-Handlebar-Mount-Holder...
http://www.ebay.co.uk/itm/Waterproof-Bike-Motorcycle-Cradle-M...
http://www.ebay.co.uk/itm/Motorcycle-Bike-Strap-Mount-with-To...

Kan samtidigt passa på att fråga om någon har erfarenhet av att ladda på cykeln, från dynamon eller via en separat laddare på bakhjulet eller med solceller ?
Nån som kört med Sunup ? http://www.sunupeco.com/
Eller andra tips på en bra laddlösning som drivs från dynamon i framnavet när man inte har belysningen på ?

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.

Permalänk
Medlem

Vet inte hur svår den är att få tag på men Nokia DC-14 ska göra precis det du är ute efter