Dator på service, MS account tillgängligt för reparatör?

Permalänk

Dator på service, MS account tillgängligt för reparatör?

Hej

Jag var tvungen att lämna in min Asus Vivo Tab eftersom den fick "VivoTab death". Dvs den går inte att starta mer, den vibrerar när man trycker igång den men skärmen förblir svart.

Så till min fråga: Jag har blivit alltmer nojig över att om (när) personen som ska se över min dator väl får igång den igen så kommer denne omedelbart få tillgång till min hotmail. Eftersom MS tydligen tycker det är så himla fantastiskt att länka hotmail och MS account. Det gör mig otroligt orolig att alla mina för sommaren bokade konserter, festivaler, bokade flygningar och hostels inför min usa-resa i juli, bankgrejer och privata mail plötsligt är tillgängligt för en främmande människa. Jag har försökt via outlook.com, likt det går med facebook, att logga ut alla sessioner. Som förväntat hittar jag inget där och jag ställer mig tveksam till om det verkligen går att logga ut ett MS-account på en dator.

Är det någon som sitter inne på information om detta och som kan lugna mina nerver?

Med vänlig hälsning,
Carl

Permalänk
Medlem

Du kan ju alltid byta lösenord så kommer inte din Vivo in förens du lagt in rätt lösen på den igen.
Men kollar man datorer i allmänhet så brukar väl teknikerna blåsa rent dem när de lämnas in, vet inte vad som gäller för tablets.

Visa signatur

Guide för felsökning av Bluescreen! (tack till m4goo2 som gjort denna)
Chassi: Antec Twelve Hundred | Moderkort: Asus z170-A | CPU: I7 6700K @ 4.7GHz | Corsair H80 | RAM-minnen: Corsair Vengeance LPX 16GB@2666MHz | GPU: MSI NVIDIA GTX 1070 Gaming G8 | Nätagg: EVGA SuperNova G2 750w | HDD: Samsung 850 EVO 500GB, OCZ Vertex3 120GB, 4x Seagate Barracuda Green 2TB, 1x Western Digital My Book 3TB, Western Digital My Book 4TB.

Permalänk

Tack! Jag har bytat lösenord nu, att jag inte tänkte på det innan. Tyvärr var jag nog inte snabb nog för jag fick sms tidigare idag om att dem redan påbörjat felsökningen. Men som du säger så när dom märker att den inte går att starta så lär ju det första dom gör vara att göra en ren ominstallation. Kan nog sova lungt

/Carl