Permalänk
Medlem

Ny skärm till dator - 120hz?

Hej
Jag har byggt en ny dator och har en sketen gammal skärm till den, och vill skaffa ny. Min dator klarar alla nya spel på högsta och jag kör också oldschool spel som cs 1.6 och lite source. Så på de flesta spelen kan jag hålla mig över 120fps och är det inte då bra om jag skaffar en 120hz skärm? Isåfall vilken?

Min budget ligger på 3000-3500 riksdaler!

tack

Permalänk

Jag har försökt leta som en galning men blir inte smartare för det. SÅ jag behöver likt dig även tips vad det är som gäller.
Problemet för mig är att jag tar in allt som sägs och alla skärmar som jag hittat verkar vara dåliga, intressant nog. Frågan är vilken som är minst dålig. Av 23-24" skärmarna jag hittat så finns:
http://www.prisjakt.nu/kategori.php?l=s75883204&cols=89,544,1...

De flesta har skavanker, stora som små. Frågan är om man själv skulle märka av det, men när man bor ute i ingenstans så har man inte möjligheten att faktiskt gå och kolla och se hur de verkar i butik.

De två samsung som finns försvinner direkt för mig då de valt att ta bort alla funktioner att sänka/höja osv, vilket kanske inte är så smart. LG W2363D har fått bra betyg men även dåliga från vissa andra, samtidigt som man måste importera den. Så jag blir inte klok. Vill absolut inte blir missnöjd, men ju mer jag läser desto osäkrare blir jag i vilken skärm jag vill köpa.

Visa signatur

He who holds the land, can conquer heaven.

Permalänk
Medlem

Ligg lågt ett tag och vänta på recensioner av samsungs s23a750d, den släpptes precis i sverige.

Permalänk

http://www.sweclockers.com/forum/101-skarmar-och-tv-apparater...

Har skaffat en, kommer nästa vecka.

Anledningen till att det blev just den?
Kollade en del på YouTube om kvalitén på S27A950D är, 27" fast lika i bildkvalite till en S23A750D

Bra video:
http://www.youtube.com/watch?v=HdpiCxbubRs
Dock skall du ha i tankarna att YouTube-videos körs i runt 30 FPS bara, samt att kameran han håller kanske inte är i toppkvalité