Slumpa filer till en MP3-spelare?

Permalänk
Medlem

Slumpa filer till en MP3-spelare?

Tja, ja vi flesta har väl ett rätt stort mp3-bibliotek och jag är väl mest ute efter ett program som kan "random pick up 2gb of mp3's from a specific folder"-program. Lite som iTunes kan göra. Några rekommendationer? Ska bara synkas med en vanlig mp3-spelare (flyttbar disk).

Visa signatur

Baaahh

Permalänk
Medlem

Inga tips alls? Jag har lite enkla programmeringskunskaper - tycker inte det borde vara för mycket begärt av att program som jag efterfrågar? Jag knackar inte kod längre men jag får väl lägga in min fråga på HardForum för det MÅSTE finnas ett sådant program men jag har googlat som en idiot och även min favoritsite Betanews | Technology News and IT Business Intelligence har inget program jag efterfrågar.

EDIT: Jag kan nästan se programmet framför mig, välj input-folder, sätt antal GB du vill slumpa - flytta dom till en ny folder. Klart!

Jag kan ju inte vara den enda som vill slumpa sitt techno-arkiv på en 2gb-mp3-spelare för i mitt syfte - när jag tränar.

Finns de någon som orkar knacka lite kod och ge mig programmet - eller göra det public - kan jag tänkte mig ge en mindre donation och ni som knackar kod idag har väl detta motsvarade Pascal-programmering A i gymnasiet - med andra ord grundkurs.

Tyvärr har jag helt släppt programmering

Kanske slutar med en WinAmp-plugin som kan göra nått likn? Men även Winamps stora plugin-arkiv tycker jag mig inte kunna hitta det jag efterfrågar...

Visa signatur

Baaahh