I mitten av mars öppnar dörrarna till IT- och hemelektronikmässan Dustin Expo 2016. Över 80 utställare och närmare 10 000 besökare väntas bege sig till Globen i Stockholm för att ta del av det senaste branschen har att erbjuda. För första gången är SweClockers på plats med inget mindre än en egen monter.

I samarbete med spelsajten FZ.se och entusiastvarumärket Asus Republic of Gamers blir det mängder av aktiviteter och upplevelser. Den som beger sig till SweClockers & FZ Gaming Lounge får inte minst möjlighet att delta i påkostade speltävlingar och chansen att vinna hårdvara i alla former.

Utöver tillfälle att motionera avtryckarfingret med åtta vältrimmade gamingdatorer kan besökare även uppleva virtuell verklighet i två sprängfyllda demostationer. Som grädde på moset finns dessutom möjlighet att släcka törsten med iskall läskeblask och skaka tass med SweClockers redaktion och medarbetare.

För den som inte har möjlighet att närvara direktsänds hela evenemanget på nätet. Datumet att pricka in i almanackan är lördagen den 19 mars. Välkommen!

SweClockers på Dustin Expo 2016

Var? Globen i Stockholm (karta)
När? Lördagen den 19 mars 10:00–17:00
Hur? Fri entré