#silverstone

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

23

Silverstone visar prototyp av kommande Raven-chassi med roterad layout

På CES 2019 meddelar Silverstone att de går tillbaka till rötterna med sin anrika chassiserie Raven, och visar en prototyp av en bastant pjäs med en säregen inre layout.

15

Silverstone lanserar krympta SFX-nätaggregatet SX700-G

Silverstone satsar vidare på nätta nätaggregat i formfaktorn SFX, men i fallet med 700-wattaren SX700-G görs inga avkall på varken effektklass eller verkningsgrad.

23

Silverstone Nightjar NJ450-SXL – fläktlöst nätaggregat i formfaktorn SFX-L

Silverstone äntrar testlabbet med det helt fläktlösa nätaggregatet Nightjar NJ450-SXL, som ska erbjuda en knäpptyst upplevelse i formfaktorn SFX-L för ultrakompakta byggen.

15

Silverstone visar nätaggregat på 2 000 W och 80 Plus Platinum

Tillverkaren Silverstone presenterar ATX-nätaggregatet SST-ST2000-PT, som är den första modellen i formfaktorn som kombinerar effektklassen 2 000 watt med 80 Plus Platinum.

7

SFX-nätaggregat i krympt format hos Silverstone under Computex 2018

Nätaggregat fortsätter att vara en snackis på årets upplaga av Computex i Taipei när Silverstone visar modeller ur företagets SFX-sortiment, i form av en passivt kyld samt en krympt modell.

6

Silverstone LD03 är kompakt Mini ITX-chassi med härdat glas

Med siktet inställt på att göra en minimalt fotavtryck på skrivbordet närmar sig Silverstone färdigställandet av sitt kompakta Mini ITX-chassi LD03 – en stilfull modell med härdat glas.

34

Silverstone presenterar det passivt kylda nätaggregatet Nightjar NJ450-SXL

I fjol visade Silverstone en prototyp av ett nätaggregat där kylningen sker passivt med hjälp av höljet. Nu listar företaget den färdiga produkten på sin webbplats.

4

Silverstone visar omarbetade Lucid-serien med modellerna LD01 och LD02

Silverstone är givetvis på plats för CES 2018, där bolaget visar en helt omgjord Lucid-serie, som i originalutförande fick ett svalt mottagande på Computex 2017.

26

Silverstone lägger formfaktorn Micro STX på hyllan efter icke-samarbetsvilliga parter

Trots stöd från Intel att kombinera Micro STX-moderkort med MXM-grafikkort i kompakta chassin når Silverstones koncept inte dagens ljus, detta efter Nvidias ovilja att sälja MXM-modeller löst.

13

Silverstone arbetar på musmatta med inbyggd Qi-laddare

Silverstone hoppar på tåget med trådlös laddning för batteridriven kringutrustning och visar en tidig prototyp av en musmatta med inbyggd Qi-laddning.

23

Silverstone släpper kylfläns för M.2-enheter

Precis som MSI och EK Water Blocks innan dem släpper nu Silverstone en kylfläns för M.2-enheter, vilken ska erbjuda bättre prestanda och lägre temperatur.

19

Silverstone Fanless SFX-L är passivt kylt nätaggregat i formfaktorn SFX-L

Trenden trogen visar tillverkaren Silverstone upp ett stort antal produkter under Computex, där en av dessa är ett passivt kylt nätaggregat i ett litet format.

24

Silverstone RVZ04 är ultrakompakt chassi för formfaktorn Micro STX

På årets Computex-mässa blir Silverstone bland de första att presentera ett konceptchassi för formfaktorn Micro STX – en standard som tillåter byggen av extremt kompakta spelsystem.

22

Silverstone FTZ02 PIO är vardagsrumschassi med stöd för extra stora grafikkort

Taiwanesiska Silverstone experimenterar med obskyra formfaktorer på årets Computex-mässa, där FTZ02 PIO ger stöd för moderkort med snedställda PCI Express-portar.

30

Silverstone SX700-LPT och SX800-LTI – hög effekt i formfaktorn SFX-L

Imponerande verkningsgrad och hög effekt i litet format står i fokus när Silverstone äntrar SweClockers testlabb med nätaggregatsduon SX700-LPT och SX800-LTI.