Testpilot: Gamer Storm Captain 240 Pro – sluten vattenkylning med RGB-belysning

Testpiloten David Kvist testar processorkylning med Gamer Storm Captain 240 Pro, som kombinerar anpassningsbar belysning med kompetent prestanda.

1. Inledning

Gamer Storm är ett förhållandevis nytt namn i branschen men, uppmärksamma läsare känner igen designen på dagens produkt från den kinesiska tillverkaren Deepcools kylare. Anledningen är att det i själva verket är just Deepcool, men under ett annat namn.

Jag är inte helt säker på varför Deepcool känner att det krävs ett annat varumärke för gaminginriktade produkter. Gamer Storms sortiment hittas även hos vissa återförsäljare under namnet "Deepcool Gamer Storm", vilket kan upplevas som något förvirrande.

Captain_240_Pro_01.jpg
Captain_240_Pro_02.jpg

Oavsett vad man tycker om namnet och nytt varumärke så bjuder produkten på en rejält radiator med både fläktar och pumphuvud utrustat med RGB-bling. Häng med när jag ser vart skutan bär med Gamer Storm Captain 240 Pro.

Testpilot2.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter