Testpilot: Noblechairs Hero Real Leather – gamingstol med klädsel i äkta läder

Testpilot Björn "Deriveh" Höjing sjunker ned i stolen Hero Real Leather Black från Noblechairs, för att se vad lädersätet går för.

1. Inledning

I mitt dagliga arbete spenderar jag på tok för mycket tid bakom ett skrivbord. Så sent som en vecka innan det här testet inleddes hade jag en ergonomiexpert från ett känt kontorsmöbelföretag ute för att titta på min arbetsplats, inför beställning av ny kontorsstol.

Det var ett intressant besök och eftersom jag har haft ett antal ryggskott tidigt i min karriär som sjuksköterska, så har jag blivit petig med min ergonomi och arbetsmiljö, både på jobbet och hemma i spelhörnan.

IMG_1446.JPG

När möjligheten att få testa en av Noblechairs Hero-stolar dök upp kastade jag mig över den för att få djupdyka i ämnet. I väntan på leverans av en ny stol på jobbet så fanns det en tanke att ta med den här stolen från Noblechairs till jobb och testa den även där, dock fick den tanken revideras i ett senare skede.

Den konfiguration av stol från Noblechairs som jag har valt för testet är en kreation i svart läder med svarta sömmar. Den saknar även de karaktäristiska hålen för fempunktsbältet som många gamingstolar idag har, ett val av Noblechairs som jag uppskattar. Dock finns skålningen i ryggen kvar, på gott och ont.

Modellen är en av de mer diskreta i Hero-serien, som i sig är en diskret serie i jämförelse med många andra gamingstolar på marknaden.

IMG_1444.JPG

Egenskap

Värde

Testpilot

Björn "Deriveh" Höjing

Längd

174 cm

Vikt

84 kg

Testpilot2.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter