Testpilot: Microsoft Classic Intellimouse

Microsoft bringar nytt liv i Intellimouse-serien med modellen Classic. Testpiloten "Laine" kollar närmare på vad den klarar av.

1. Inledning

Microsoft återupplivar Intellimouse-serien med nylanseringen Classic, där formgivningen är starkt inspirerad av föregångarna men insidan har genomgått en hel del förändringar. Nytt för Classic är en Bluetrack-sensor, vilket mött en del kritik bland inbitna följare.

Laine_MSclassic_D1.jpg

Classic Intellimouse har inte marknadsförts som en mus för spelbruk, och användare har rapporterat om varierande framgångar. I artikeln dyker jag djupare i hur musen beter sig i dagligt bruk och lättsamt spelande.

DH_Meetup-25.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av Microsoft. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.