Inledning

Kingston är mest känt för sina produkter inom primärminnen men har på senare tid även gett sig in på produkter inom lagring såsom SSD-enheter och USB–minnen. Utöver det har Kingston även lanserat varumärket "HyperX" för gamingrelaterade produkter såsom tangentbord, möss och headsets.

hyperx_cloud_alpha_front.jpg
hyperx_cloud_alpha_side.jpg
hyperx_cloud_alpha_cord.jpg
hyperx_cloud_alpha_ontop.jpg

Denna Testpilot–artikel kommer gå igenom Kingston HyperX Cloud Alpha, ett headset Kingston har framtagit med hjälp av feedback från deras community. Detta headset är av en multikammardesign, vilket innebär att det finns en separat kammare för basen och en delad kammare för mellanregistret och diskanten.

Detta för att kunna separera frekvenserna från varandra, för att minimera oönskade ljudförvrängningar. Ingår gör även egenskapen av avtagbara kablar för ljud–in samt avtagbar mikrofon, dessutom har den stöd för andra plattformar utöver PC.

hx-keyfeatures-headset-alpha-1-us-lg.jpg

Headsetet har en multikammardesign där basen separerats mot mellanregistret och diskanten

hx-keyfeatures-headset-alpha-3-lg.jpg

Avtagbar ljudkabel

hx-keyfeatures-headset-alpha-4-lg.jpg

Avtagbar mikrofon

hx-keyfeatures-headset-alpha-5-lg.jpg

HyperX Cloud Alpha är kompatibel med PC/Windows, Xbox One och Playstation 4

DH_Meetup-25.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av Kingston.
Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.