Hitta hemliga påskägget i Fractal Design Define 7 Compact

Fractal Design firar senaste lanseringen med en klurig tävling för SweClockers medlemmar. Nu gäller det att vara kvicktänkt.

Chassimakarna i Göteborg ligger inte på latsidan. Alldeles nylanserade Define 7 Compact är precis som namnet antyder en kompakt version av storsäljaren Define 7, som släpptes under våren och bland annat levererade mer påkostade materialval och större flexibilitet. Nu firas lanseringen med en tävling för SweClockers alla medlemmar.

Vad är påskägget i Fractal Design Define 7 Compact?

1.jpg

I någon av dessa bilder döljer sig ett påskägg ... vad?

2.jpg
3.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg

Tävlingsvinst

Produkter

Värde

3 200 kronor

Tävlingsupplägget är enkelt. I någon av bilderna ovan syns ett hemligt påskägg. Den som först listar ut vad påskägget är och skriver lösningen i diskussionstråden till denna tävling vinner valfri variant av Define 7 Compact i kombination med processorkylaren Celsius+ S24 Prisma till ett sammanlagt värde av cirka 3 200 kronor. Lycka till!

OBS! Spoiler

Tävlingen avslutad!

Det tog hela 41 minuter, men sedan upptäckte medlemmen @LemonIllusion den hemliga morsekoden "All makt åt Tengil" på ett av buntbanden. Som belöning kan han se fram emot ett paket alldeles färsk hårdvara från Fractal Design. Ett stort grattis önskar SweClockers!

Visa mer
Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Det tas inte ut några som helst avgifter för att delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett kostnadsfritt medlemskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra synpunkter.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

  • SweClockers medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

  • Genom att skicka in ett bidrag överlåter du rättigheterna för verket till SweClockers.

  • SweClockers kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på SweClockers.com inom cirka en månad efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i tävlingsarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare utses av en jury bestående av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers svarar inte på frågor om skatteregler.

Visa mer