Blodstänkt Fractal Design-chassi i GTFO-tema vinner datorbyggarpaket

En vinnare i Fractal Designs GTFO-tävling kammar hem ett komplett datorbyggarpaket och spelkoder för den svenskutvecklade titeln.

I samband med att det svenskutvecklade spelet GTFO blev tillgängligt på Steam Early Access drog Fractal Design igång en tävling för SweClockers medlemmar. Målet var att bildpynta ett Fractal Design-chassi enligt spelets tema, för chansen att kamma hem ett datorbyggarpaket och spelkoder.

Fractal-Design-2.jpg

På plats två kom @Patan77 med sitt bidrag

Fractal-Design-3.jpg

Bidraget från @phishbag gav en tredje plats

Tävlingsvinst

#

Medlem

Vinst

Värde

1

@FewDee

Valfritt chassi från Fractal Design
Valfri PSU från Fractal Design
Valfria fläktar från Fractal Design
Fyra spelnycklar till GTFO

390–2 790 kr
399–1 549 kr
79–799 kr
4 × 35 EUR

2

@Patan77

Två spelnycklar till GTFO

2 × 35 EUR

3

@phishbag

En spelnycklar till GTFO

35 EUR

På första plats kom medlemmen @FewDee med ett blodstänkt GTFO-chassi. För detta får han välja ett valfritt chassi, nätaggregat samt fläktar från Fractal Design. Dessutom får han fyra stycken spelkoder till GTFO – en till sig själv och tre stycken att ge bort till vänner att spela tillsammans med.

På plats två är en medlem som tidigare figurerat i flertalet kreativa tävlingar på SweClockers – @Patan77. För sitt bidrag får han två spelkoder till GTFO. Avslutningsvis har vi @phishbag som på en tredje plats inte går lottlös, utan kammar hem en spelkod.

Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers och Fractal Design!

Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses en ny vinnare.