"Modermodem" kammar hem skärm från AOC Gaming och SweClockers Live!-biljett

En medlem i behov av att socialisera med likasinnade "modermodemare" kammar hem en skärm från AOC Gaming och Storfirare-biljett till SweClockers Live!.

Den 9 november om en knapp månad går SweClockers Live! av stapeln. På plats blir närmare 250 medlemmar, som tillsammans med redaktionen och profiler från branschen ska fira att Sveriges största gemenskap om datorer och hårdvara fyller 20 år. Titelsponsor är AOC Gaming, som för en tid sedan arrangerade en tävling för att ladda upp inför festen.

AOC-Gaming-AG272FCX6.JPG

Tävlingsvinst

#

Vinst

Värde

1

1 × AOC Agon AG272FCX6
1 × Storfirare-Biljett* till SweClockers Live! den 9 november


699 kr

* Biljetten är personlig och kan inte säljas vidare eller ges bort

I prispotten låg AOC:s spelskärm Agon AG272FCX6, som tidigare satts på prov av testpiloten "Deriveh". Förutom chansen att vinna denna 27-tummare med 1080p-upplösning, 165 Hz uppdateringsfrekvens och AMD Freesync slängde AOC in en Storfirare-biljett till SweClockers Live!, värde 699 kronor.

Motivet är simpelt - jag vill socialisera med andra individer av samma art, Homo Modermodemus (från "modermodem", högst vetenskaplig term). Dessa är ofta skygga och undviker dagsljus. De dras istället till blått ljus som ofta avges av bildskärmar och spenderar således mycket tid i s.k. "man caves" som numera förekommer naturligt i bebyggda områden. Det är därför jag vill vinna. Min livskvalitet hänger på tillgången till blått ljus och chansen att träffa likasinnade modermodemare är minst sagt upphetsande!

Till vinnare utser juryn medlemmen @CarlosBananos, som vill socialisera med artfränder i det supernördiga släktet "Homo Modermodemus" (sv. Modermodem) och behöver mer blått ljus i sitt liv. Hur pass upphetsad han blir av att stöta på andra modermodemare den 9 november gräver vi inte djupare i.

Ett stort grattis till vinnaren önskar SweClockers!

Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses en ny vinnare.