Måla ett självporträtt och vinn valfria komponenter värda 10 000 kronor

Utmana en S Pen i nästa del av Samsung Galaxy Note10 Championship genom att måla ett självporträtt. I prispotten syns inget mindre än presentkort på datordelar värde 10 000 kronor.

Samsung lanserade de nya flaggskeppstelefonerna Galaxy Note10 och Note10+ i augusti. Utöver högupplösta och heltäckande AMOLED-skärmar i storlekarna 6,3- respektive 6,8-tum, fingeravtrycksläsaren som har placerats bakom skärmpanelen och tre helt bakåtriktade kameror erbjuds även en extra attiralj – en tillhörande penna för att interagera med telefonen.

Samsungs S Pen utlovar hög precision och kan användas för flera olika ändamål. Bland annat går det att översätta handskriven text till maskinskriven, utforma olika gester och att rita alltifrån enkla skisser till mer avancerade illustrationer.

dff756655ebc635a4e3ab7ecc7fa9701.jpg

Deltävling #2 – Utmana S Pen i Galaxy Note10 med ett fingermålat självporträtt

Det sistnämnda tillbehöret är det som kommer vara fokus i nästa delmoment av Samsung Galaxy Note10 Championship. Med en tillhörande penna finns det möjlighet att skapa konstverk, vilket är bökigt att göra på en traditionell telefon där det kan liknas med att måla med fingerfärg.

Nu vill Samsung veta om det går att vara konstnärlig utan en S Pen. Här får man inte använda sig av en penna eller dator utan istället plocka fram sina konstnärliga talanger och måla en avbild av sig själv med enbart fingrarna. Så plocka fram färgburkarna och var med och tävla om fina priser!

Tävlingsregler

 • Rita eller måla ett självporträtt med hjälp av enbart fingrarna.

 • Verket ska skapas på ett fysiskt material. Digitalt skapade porträtt med ritplatta är inte godkända.

 • Ta ett foto på ditt färdiga verk ihop med en lapp med ditt användarnamn.

 • Ladda upp din bild på valfri bilduppladdningstjänst, exempelvis imgur.com.

 • Var med i tävlingen genom att lägga upp bilden i diskussionstråden till denna tävling. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

Tävlingsvinster

webhallen_presentkort.PNG

#

Vinst

Värde

1

Presentkort hos Webhallen

10 000 kr

2

Presentkort hos Webhallen

5 000 kr

3

Presentkort hos Webhallen

3 000 kr

Den som kammar hem flest röster av SweClockers medlemmar i finalen plockar hem inget mindre än ett presentkort värde 10 000 kronor hos återförsäljaren Webhallen. Att komma på andra- eller tredjeplats är dock inte heller fy skam med presentkort på 5 000 respektive 3 000 kronor i potten för de pallplaceringarna.

Deltävlingen pågår till och med den 10 oktober. Finalisterna utses av en jury och presenteras i en ny artikel vid slutet av mästerskapet där SweClockers medlemmar får chansen att rösta fram vinnaren.

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

 • Alla kan delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemskap.

 • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra funderingar.

 • Alla bidrag ska lämnas in på svenska, om ingenting annat anges.

 • Genom att skicka in ditt bidrag ger du både SweClockers (Geeks AB) obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt använda, reproducera, anpassa och publicera verket.

 • SweClockers kan utan förvarning avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och tävlingsvillkor.

Vinnare

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har en vecka på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

 • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt inte anses hålla måttet. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Personuppgifter

När du skickar in ditt bidrag godkänner du att SweClockers sparar dina personuppgifter i syfte att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers kan tyvärr inte svara på frågor om skatteregler.

Visa mer
Advertisement