I augusti lanserade Samsung sina flaggskeppstelefoner Galaxy Note 10 och Galaxy Note 10+. Det rör sig om två modeller med högupplösta och heltäckande AMOLED-skärmar i storlekarna 6,3- respektive 6,8-tum, där fingeravtrycksläsaren har placerats bakom skärmpanelen. Vidare bjuder telefonerna på hela tre bakåtriktade kameror – en telefoto och en vidvinkel på 12 megapixel samt en ultravidvinkel på 16 megapixel.

Under huven på båda modellerna syns Samsungs nya systemkrets Exynos 9825, vilket är den första kretsen att ta plats i en telefon som tillverkas på företagets energieffektiva 7nm EUV-process. Den nya tillverkningsprocessen ihop med väl tilltagna batterier på 3 500- respektive 4 300 mAh för Galaxy Note 10 och Galaxy Note 10+ ska ge telefonerna batteritid som räcker och blir över hela dagen.

Samsung Galaxy Note 10 Championship – en tävling i tre delar

Med en lyckad lansering i portföljen anordnar nu Samsung en tävling för SweClockers medlemmar, men inte bara en tävling utan ett helt mästerskap! Samsung Galaxy Note 10 Championship består av tre olika deltävlingar med olika typer av moment, där man kan välja att ställa upp i en eller flera av dessa.

I slutet av varje deltävling kommer en jury att välja ut de två bästa bidragen att gå vidare till final. När alla tre deltävlingar är avslutade kommer det därför att finnas sex finalister kvar till slutstriden, i vilken SweClockers medlemmar kommer att få säga sitt och rösta fram sitt favoritbidrag.

Tävlingsregler

  • Skapa en skrivbordsbakgrund till Galaxy Note 10 eller Galaxy Note 10+. Motivets tema ska vara relaterat till datorhårdvara.

  • Anpassa motivet efter någon av upplösningarna 2 280 x 1 080 eller 3 040 x 1 440 pixlar (stående format).

  • Allt material måste skapas från scratch. Det är inte tillåtet att "låna" bilder eller grafik från andra.

  • Ladda upp din bild på valfri bilduppladdningstjänst, exempelvis imgur.com.

  • Var med i tävlingen genom att lägga upp bilden i diskussionstråden till denna tävling. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

Tävlingsvinster

webhallen_presentkort.PNG

#

Vinst

Värde

1

Presentkort hos Webhallen

10 000 kr

2

Presentkort hos Webhallen

5 000 kr

3

Presentkort hos Webhallen

3 000 kr

I prispotten syns inget mindre än tre presentkort från återförsäljaren Webhallen, där vinnaren kammar hem ett med ett värde på hela 10 000 kronor. Andra- och tredjeplatstagarna går inte heller lottlösa utan vinner varsitt presentkort på 5 000 respektive 3 000 kronor att shoppa fritt för.

Deltävling #1 – Skapa en skrivbordsbakgrund till Galaxy Note 10

Idag inleder vi mästerskapet med den första deltävlingen, vilken går ut på att skapa en skrivbordsbakgrund till Galaxy Note 10 eller Galaxy Note 10+. Temat för bilden ska vara relaterad till datorhårdvara och utformad enligt upplösningen på någon av telefonerna. Använd valfritt bildbehandlingsprogram och låt kreativiteten flöda!

Deltävlingen pågår till och med den 26 september. Finalisterna utses av en jury och presenteras i en ny artikel vid slutet av mästerskapet där SweClockers medlemmar får chansen att rösta fram vinnaren.

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Alla kan delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra funderingar.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska, om ingenting annat anges.

  • Genom att skicka in ditt bidrag ger du både SweClockers (Geeks AB) obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt använda, reproducera, anpassa och publicera verket.

  • SweClockers kan utan förvarning avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och tävlingsvillkor.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har en vecka på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt inte anses hålla måttet. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Personuppgifter

När du skickar in ditt bidrag godkänner du att SweClockers sparar dina personuppgifter i syfte att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers kan tyvärr inte svara på frågor om skatteregler.

Visa mer