Om drygt två månader blir det brakfest på SweClockers. Den 9 november samlas över 200 medlemmar i Stockholm för att fira 20-årsjubileum. Förutom alla ni som kommer ska flera samarbetspartner finnas på plats för att hjälpa till att göra det till en kväll vi sent ska glömma. Bland dessa finns AOC Gaming som slår på stort.

AOC-Gaming-AG272FCX6.JPG

Tävlingsvinst

#

Vinst

Värde

1

1 × AOC Agon AG272FCX6
1 × Storfirare-Biljett* till SweClockers Live! den 9 november


699 kr

* Biljetten är personlig och kan inte säljas vidare eller ges bort

För att fira detta arrangerar skärmjätten en ny tävling för SweClockers medlemmar. I prispotten finns spelskärmen AOC Agon AG272FCX6 som testpiloten "Deriveh" tittade på i början av sommaren. Inte nog med det – vi slänger också in den mest påkostade biljettypen "Storfirare" till SweClockers Live! den 9 november.

Testpilot: AOC Agon AG272FCX6

Allt du behöver göra för att vinna är att besvara fyra korta frågor om AOC Agon AG272FCX6 och svaren hittar du i testpiloten. Motivera sedan varför just du ska vinna skärmen och en biljett till SweClockers Live!. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 19 september. Vinnarna utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).