Hitta påskägget och vinn komponentpaket från Fractal Design

Någonting gömmer sig på eller i Fractal Designs senaste serie av nätaggregat. Bli först med att hitta påskägget för att vinna ett stort komponentpaket!

Under sommarmånaderna lanserade svenska Fractal Design en ny serie av nätaggregat vid namn Ion+. Det handlar om fyra modeller på 550, 660, 760 och 860 watt av helt egen elektrisk design, samtliga med 80 Plus Platinum-certifiering, japanska kondensatorer, helt modulära kablar och inte minst 10 års garanti.

Förutom satsning på hög effektivitet och modularitet kommer den nya serien med ännu en sak, som inte står med i specifikationerna. Någonstans på nätaggregaten har Fractal Design gömt ett finurligt påskägg (eng. easter egg), men vad detta är och exakt var på (eller i?) detta finns är hemligt.

fractal_860P_2_2560.jpg
fractal_860P_3_2560.jpg
fractal_860P_4_2560.jpg
fractal_860P_5_2560.jpg
fractal_860P_10_2560.jpg
fractal_860P_0023_2560.jpg
fractal_860P_0041_2560.jpg

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1

Fractal Design Ion+ 860W Platinum
Fractal Design Celcius S24 (240 mm) alt. S36 (360 mm)
Fractal Design Prisma AL-14 RGB PWM 140mm (3-pack)
Valfritt(!) Fractal Design-chassi


/

379–2 742 kronor

Nu anordnar Fractal Design en tävling för SweClockers medlemmar, som förutom chansen att vinna toppmodellen i serien Ion+ på 860 watt också kan kamma hem en sluten vattenkylare i Celsius-serien i valfri storlek och tre RGB-fläktar i serien Prisma. Inte nog med det, vinnaren får också ett valfritt chassi från Fractal Design.

Det du behöver göra för att vinna är att hitta påskägget på den nya serien Ion+, redovisa för var det fanns, hur du hittade det och bli först med att göra detta i diskussionstråden som tillhör den här artikeln. Lycka till!

Tävlingsregler

 • Kolla på bilderna och hitta det gömda påskägget.

 • Skriv i tråden om hur du hittade det.

 • Den första som avslöjar svaret vinner.

 • För att motverka fusk går vi igenom eventuell redigeringshistorik på det vinnande bidraget.

Tävlingen pågår till och med den 4 september. Vinnarna utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

 • Alla kan delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemskap.

 • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra funderingar.

 • Alla bidrag ska lämnas in på svenska, om ingenting annat anges.

 • Genom att skicka in ditt bidrag ger du både SweClockers (Geeks AB) obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt använda, reproducera, anpassa och publicera verket.

 • SweClockers kan utan förvarning avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och tävlingsvillkor.

Vinnare

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har en vecka på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

 • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt inte anses hålla måttet. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Personuppgifter

När du skickar in ditt bidrag godkänner du att SweClockers sparar dina personuppgifter i syfte att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers kan tyvärr inte svara på frågor om skatteregler.

Visa mer