Beskriv hur ingen nedtid sabbat dygnsrytmen och vinn routrar från Asus

Många medlemmar går sömnlösa sedan nedtiden på SweClockers försvann och sabbade deras dygnsrytm. Berätta din historia för chansen att vinna en Asus-router – med föräldrakontroll!

SweClockers har de senaste 10 åren haft en nedtid varje natt från klockan 4:30 till strax efter 5. Under hela tiden har medlemmarna förbannat sig över detta, men utan att hitta någon lösning. Den efterlängtade lösningen kom i samband med att vi bytte leverantör.

Reaktionerna lät sig inte vänta. De positiva tillropen fick sällskap av människor som lärt sig leva med nedtiden och gjort den till en viktig del i sin vardag. Vad ska nu hända med dygnsrytmen? Var det flera som frågade sig. En annan ville ha en ny inställning: SweClockers (dygnskompatibilitet).

Så fungerar Asus AI Mesh – förvandlar vanlig router till mesh

Som ett svar på detta tog vi kontakt med Asus, som har inbyggd föräldrakontroll (eng. parental control) i sina routrar. Givetvis ställer de upp för att hjälpa dig återfå kontrollen över dygnsrytmen och livet. Sagt och gjort – tre stycken får nu chansen att vinna påkostade Wifi 6-routrar med hastigheter som uppmäts i flera gigabit per sekund – och föräldrakontroll!

2-RT-AX92U-2pack-photo-right1.png

Första pris: Asus RT-AX92U (2-pack) – med föräldrakontroll!

1-AX88U-photo-right-1.jpg

Andra pris: Asus RT-AX88U – med föräldrakontroll!

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1

Asus AI Mesh AX6100 Wifi System (RT-AX92U 2-pack)

2–3

Asus RT-AX88U

Som första pris ska en nattuggla med kass dygnsrytm vinna ett tvåpack av Asus RT-AX92U, vilka kan sammanlänkas till ett mesh-nätverk. De som kommer på andra- och tredjeplats går inte lottlösa utan får varsin Asus RT-AX88U, som också kan användas med valfri Asus-router för att skapa ett mesh-nätverk.

Då är frågan; hur vinner jag? Enkelt! Berätta din historia om hur SweClockers borttagande av nedtiden sabbade din dygnsrytm. Låt bästa nattuggla vinna!

Tävlingen pågår till och med den 4 augusti. Vinnarna utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).