Glassätande nostalgiker vinner två hårddiskar på 10 TB från Seagate

När medlemmarna fick i uppgift att ta med en hårddisk på semester valde en att ta med denna och sina lagrade minnen på en glass. För detta kammar han hem två hårddiskar på 10 TB.

För många av våra medlemmar är semestern i full sving och för andra står den för dörren. Vi såg det därför som ett ypperligt tillfälle att tillsammans med Seagate dra igång en tävling för SweClockers medlemmar, där en skulle få vinna inte bara en utan två stycken NAS-hårddiskar för att lagra sommarens semesterminnen.

Under två veckor fick SweClockers kreativa medlemmar ta fram finurliga bidrag där de tog med en Seagate Ironwolf Pro 10 TB på semester. Bidragen var många och likaså motiveringarna som ofta innehöll dåliga, men samtidigt bra, ordvitsar i sann Göteborgs-anda. Av alla dessa var det en som föll juryn i smaken.

Inet-Kundvagnen.jpg

"Tar en glass med alla mina lagrade minnen"

Tävlingsvinst

#

Medlem

Vinst

Värde

1

Inet-Kundvagnen

Seagate IronWolf Pro 10TB

2 ×

Det blev så klart "Inet-Kundvagnen", som tog en glass på semestern med alla sina lagrade minnen! Nu får han ytterligare 20 TB att fylla på med fler lagrade minnen. Kanske installerar han dessa i en NAS-enhet och tar med den på utflykt nästa semester? Ett stort grattis till vinnaren och glad sommar önskar SweClockers!

Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses en ny vinnare.