Semestra med din hårddisk och vinn 20 TB lagring till ett värde om 9 000 kronor

Sommaren är här och det är dags att åka på semester – med hårddisken. Knäpp en bild och klistra in Seagates Ironwolf, så har du chansen att vinna två NAS-anpassade enheter på 10 TB styck.

Mekanisk lagring med plattor är fortsatt aktuellt för den som är i behov av att lagra stora mängder data. Det här gäller inte minst den som vill ha ett alldeles eget moln med en NAS-enhet, som gör det enkelt att komma åt dina filer oavsett om du sitter vid datorn eller knatar runt med mobiltelefon i näven.

Seagate är en av de stora hårddisktillverkarna och med serien Ironwolf Pro siktar de in sig på just NAS-enheter, men även små och medelstora företag. Serien finns i storlekar från 2 upp till hela 16 TB med rotationshastighet på 7 200 varv per minut (RPM) och hastigheter uppåt 250 MB/s. Mjukvaran Ironwolf Health Management (IHM) låter dig också övervaka hälsan på hårddisken och Seagates tjänst Rescue Service ingår vid köp av Ironwolf Pro.

Tävlingsvinst

#

Vinst

Värde

1

Seagate IronWolf Pro ST10000NE0004 256MB 10TB

2 ×

Nu arrangerar Seagate en tävling för SweClockers medlemmar, där en ska kamma hem inte bara en utan två Seagate Ironwolf Pro på 10 TB styck. Det handlar alltså om totalt 20 TB lagring som är tänkt att bli startskottet för dina NAS-äventyr eller uppgradering till ett redan pågående.

Tävlingsregler

 • Ta fram kameran och knäpp en bild på en somrig miljö! Eller leta bland semesterbilderna, men stjäl inte av andra!

 • Klistra in en eller flera bilder på Seagate Ironwolf i ditt semesterfoto.

 • Ladda upp din bild på valfri bilduppladdningstjänst, exempelvis imgur.com.

 • Visa ditt bidrag i diskussionstråden för att vara med och tävla. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

Tävlingen pågår till och med den 3 juli. Vinnarna utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

 • Alla kan delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemskap.

 • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra funderingar.

 • Alla bidrag ska lämnas in på svenska, om ingenting annat anges.

 • Genom att skicka in ditt bidrag ger du både SweClockers (Geeks AB) obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt använda, reproducera, anpassa och publicera verket.

 • SweClockers kan utan förvarning avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och tävlingsvillkor.

Vinnare

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har en vecka på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

 • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt inte anses hålla måttet. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Personuppgifter

När du skickar in ditt bidrag godkänner du att SweClockers sparar dina personuppgifter i syfte att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers kan tyvärr inte svara på frågor om skatteregler.

Visa mer