En duo av imponerande bakelser vinner SSD-enheter i Samsungs tävling

Det har bakats som aldrig förr bland SweClockers medlemmar och nu har två lyckliga vinnare valts ut av juryn att kamma hem varsin högpresterande SSD-enhet från Samsung.

I maj arrangerade Samsung en tävling för SweClockers medlemmar, vilken gick ut på att skapa ett bakverk som efterliknade företagets högpresterande SSD-enhet 970 Evo Plus. Det dröjde inte länge innan en massa smaskiga bidrag började trilla in, där dessa sträckte sig från kakor till fullskaliga tårtor. Efter en tuff överläggning har nu juryn valt ut två av sina favoriter.

rapidmace.jpg

#1. rapidmace

nilzzone90.jpg

#2. nilzzone90

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1–2

Samsung 970 Evo Plus 1 TB

På pallplatserna syns rapidmace med sin välskapta tårtstubbe samt nilzzone90 med en betydligt kladdigare, men likväl aptitretande, skapelse. Båda medlemmarna plockar hem varsin Samsung 970 Evo Plus på 1 TB – en högpresterande SSD-enhet med läs- och skrivhastigheter på upp till 3 500 respektive 3 300 MB/s via det PCI Express-baserade gränsnittet NVMe.

Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.