Tävla och vinn Asus flaggskepp Zenfone 6 med massivt batteri

För att fira lanseringen av Zenfone 6 och lång batteritid arrangerar Asus en tävling för SweClockers medlemmar, som får chansen att vinna den nya flaggskeppsluren.

Smarta telefoner blir allt kraftfullare och får bättre specifikationer, men förbättrad batteritid är sällan i fokus. Det här valde dock Asus att satsa på med sitt senaste flaggskepp Zenfone 6, där en av de stora nyheterna var just ett massivt batteri med kapacitet på 5 000 milliamperetimmar (mAh).

Asus-Zenfone-6a.JPG
Asus-Zenfone-6b.JPG

Tävlingsvinst

För att fira lanseringen arrangerar Asus en tävling för SweClockers medlemmar, som får chansen att kamma hem en Asus Zenfone 6. Det stora batteriet används för att driva en 6,4-tumsskärm med 2 340 × 1 080 pixlar, som bestyckats med Corning Gorilla Glass 6 och täcker större delen av telefonens framsida.

Baksidan huserar en fingeravtrycksläsare och kamera, där den primära använder sensorn Sony IMX586 med upplösningen 48 megapixlar och en vidvinkelsensor på 13 megapixlar. Unikt för denna är att den genom en inbyggd motor kan vinklas 180 grader för att ta selfie-bilder, vilket gjort att skärmen varken har en flärp eller hål för kameran.

Asus Zenfone 6 baseras på operativsystemet Android med Asus eget gränssnitt Zen UI. På specifikationsfronten sitter en av världens snabbaste systemkretsar, Qualcomm Snapdragon 855, vilken parats ihop med upp till 8 GB primärminne och 256 GB lagringsutrymme. Det senare går även att utöka via ett Micro SD-kort.

Allt du behöver göra för att vinna telefonen är att svara på några korta frågor och berätta vad du skulle göra med en flaggskeppslur som har riktigt lång batteritid. Lycka till önskar redaktionen och Asus!

Tävlingen pågår till och med den 6 juni. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).