I början av året lanserade Samsung sin högpresterande SSD-familj 970 Evo Plus. De nya enheterna erbjuds i kapaciteter upp till 2 TB och är bestyckade med företagets senaste V-NAND-minnen med 96 lager. Prestandamässigt kan de leverera läs- och skrivhastigheter på upp till 3 500 respektive 3 300 MB/s via det PCI Express-baserade gränsnittet NVMe.

Nu vill Samsung ge SweClockers medlemmar chansen att vinna sin alldeles egen M.2-enhet ur den nya lagringsserien. Tävlingen går ut på att plocka fram valfria torr- och mejerivaror ur skafferiet och skapa ett bakverk som efterliknar en SSD ur Samsungs 970 Evo Plus-familj!

samsung_970_plus_new.jpg

Tävlingsvinst

#

Vinst

Värde

1–2

Samsung 970 Evo Plus 1 TB

De två bästa bidragen kammar hem inget mindre än varsin Samsung 970 Evo Plus 1 TB med ett värde på cirka 2 390 kronor styck. Så dra på dig förklädet, plocka fram degbunken och baka en riktigt snygg (och kanske till och med god?) SSD-enhet från Samsung!

Tävlingsregler

  • Skapa ett bakverk som efterliknar en Samsung 970 Evo Plus.

  • Typen av bakverk är helt valfritt. Bröd, tårta eller kakor är några exempel.

  • Var med i tävlingen genom lägga upp en bild på bakverket i diskussionstråden till denna tävling. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

Tävlingen pågår till och med den 24 maj. Vinnarna utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Alla kan delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra funderingar.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska, om ingenting annat anges.

  • Genom att skicka in ditt bidrag ger du både SweClockers (Geeks AB) obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt använda, reproducera, anpassa och publicera verket.

  • SweClockers kan utan förvarning avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och tävlingsvillkor.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har en vecka på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt inte anses hålla måttet. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Personuppgifter

När du skickar in ditt bidrag godkänner du att SweClockers sparar dina personuppgifter i syfte att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers kan tyvärr inte svara på frågor om skatteregler.

Visa mer