Uppfinningsrika medlemmar vinner gaminglurar från Plantronics

I en tävling ihop med Plantronics ombads SweClockers medlemmar att komma på funktioner till nya produkter från företaget, och nu har två vinnare valts ut att kamma hem varsitt headset.

I slutet av förra året recenserade testpiloten Björn Endre Plantronics RIG 500 Pro Esports Edition – ett gamingheadset som han belönade med utmärkelsen "Testpilot Silver". För att fira detta sjösatte företaget en tävling för SweClockers medlemmar, där dessa fick chansen att vinna ett helt eget exemplar av lurarna.

Förutom att svara på frågor om headsetet gick tävlingen ut på att komma med förbättringsförslag till Plantronics, och då specifikt uppslag på funktioner och finesser som skulle kunna implementeras i framtida produkter från företaget.

Plantronics-RIG-500-Esports-Edition-1.jpg
Plantronics-RIG-500-Esports-Edition-4.jpg
Plantronics-RIG-500-Esports-Edition-3.jpg
Plantronics-RIG-500-Esports-Edition-2.jpg
Plantronics-RIG-500-Esports-Edition-5.jpg

Tävlingsvinnare

#

Medlem

Bidrag

1

IKEA Billy Bokhylla

Jag hade velat se en funktion som använde sig av headsetets mikrofon (kanske med röstaktivering?) för att spela upp omgivningens ljud direkt i hörlurarna. Detta för att man ska slippa ta av sig headsetet varje gång någon försöker prata med en.

2

N4ttkryp4rn

Detta är antagligen svårt rent tekniskt men en funktion som jag verkligen skulle uppskatta är möjligheten att ändra hörluren från en sluten till öppen konstruktion. Detta skulle det göra möjligt att för mig som gamer att vara mer uppmärksam kring min omgivning på dagen och samtidigt vara betydligt mer tyst om natten. Att ha möjlighet till två olika ljudbilder från denna konstruktion skulle bara kunna anses som ett plus i kanten!

Nu har juryn sagt sitt och valt ut två vinnare att plocka hem varsitt exemplar av Plantronics RIG 500 Pro Esports Edition. Först ut är medlemmen IKEA Billy Bokhylla med ett förslag om att använda mikrofoner för medhörning av omgivningen. Därefter har vi N4ttkryp4rn vars idé går ut på att kunna ändra mellan öppen och sluten design och på så sätt ändra ljudbilden.

Ett stort grattis till vinnarna önskar vi på SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses en ny vinnare.