Tävla och vinn Plantronics gaminglurar RIG 500 Pro Esports Edition

På jakt efter bättre ljud till ditt spelande? I en ny tävling med Plantronics har du chansen att kamma hem RIG 500 Pro Esports Edition, som lämnade ett gott intryck på en av våra testpiloter.

Innan årsskiftet satte SweClockers testpilot Björn Endre tänderna i Plantronics headset RIG 500 Pro Esports Edition. Efter rigorösa tester och många timmars spelande landade han i en rekommendation, som bland annat tillskrevs bra ljudegenskaper och ett gott helhetsintryck.

Plantronics-RIG-500-Esports-Edition-1.jpg
Plantronics-RIG-500-Esports-Edition-4.jpg
Plantronics-RIG-500-Esports-Edition-3.jpg
Plantronics-RIG-500-Esports-Edition-2.jpg
Plantronics-RIG-500-Esports-Edition-5.jpg

Tävlingsvinst

#

Vinst

Värde

1–2

Plantronics RIG 500 Pro Esports Edition

Det här tar Plantronics fasta på genom en ny tävling för SweClockers medlemmar, där två har chansen att vinna varsitt RIG 500 Pro Esports Edition. Förutom att passa utmärkt till PC-spelande fungerar headsetet även bra till spelkonsoler, där ett av paradnumren är volymreglaget direkt på 3,5 mm-anslutningen för snabb och enkel volymkontroll.

Allt du behöver göra för att vinna är att besvara fyra fråga om Plantronics RIG 500 Pro Esports Edition och föreslå en framtida funktion för bolagets gamingheadset. Lycka till önskar SweClockers och Plantronics!

Tävlingen pågår till och med den 26 januari. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).