Tävling: Berätta om ditt bästa LAN-minne och vinn biljetter till Dreamhack Winter 2018

Nostalgin flödar inför årets Dreamhack Winter. För dig som vill besöka datorfestivalen bjuder Komplett upp med en tävling, där dina bästa LAN-minnen kan ge inträdesbiljetter.

Många är de SweClockers som någon gång släpat med dunderburken till världens största datorfestival. Det hela drog igång redan under det tidiga 90-talet med ett enkelt LAN på en skola i Malung. Sedan dess har Dreamhack växt till att bli ett internationellt fenomen, men störst är fortfarande evenemangen i Jönköping.

"Ett av mina starkaste minnen är, kan det ha varit Birdie 11-12 kanske, när strömmen per sektion inte kan ha varit riktigt dimensionerad för antalet datorer som anslöts. Vilket innebar att strömmen gick i sektioner, varpå folk flyttade runt till nya sektioner vilket självklart ledde till att strömmen gick där. Det pågick en bra stund under den första dagen innan det stabiliserades."@fadelol

När SweClockers Community Manager efterfrågade historier från forna LAN och tips inför Dreamhack Winter kom många berättelser in från en svunnen tid innan supersnabbt bredband fanns i var mans hem. Någon tänkte tillbaka till när alla skrek "HALLÅ!" under Dreamhack, en annan om den gången han drack Jolt och såg tomtenissar efter tredje natten utan sömn.

"När jag var student drog vi iväg ett gäng till en liten ö i Stockholms skärgård en sommar, någons familj ägde mark där men det fanns inga byggnader. Vi hade med oss tält, dieselaggregat, bränsle, mat och så datorer förstås. Där satt vi och LANade mitt i sommarnatten, varvat med bad och grill och annat skoj förstås. Svårslaget."@JackA

Dreamhack-minne3.jpg
Dreamhack-minne4.jpg
Dreamhack-minne6.jpg
Dreamhack-minne9.jpg
Dreamhack-minne10.jpg
Dreamhack-minne8.jpg
Dreamhack-minne7.jpg
57335.jpg
DH_Meetup-25.jpg

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1–7

Två eventpass till Dreamhack Winter 2018

2 × 600 kronor

Nu vill Komplett som stolt sponsor till Dreamhack Winter, där även SweClockers deltar med egen monter, ta del av fler roliga LAN-minnen och i samband med detta tävla ut inträde till världens största LAN-party. För den som vill besöka världens största LAN-party är här ett ypperligt tillfälle att kamma hem två tredagarsbiljetter – en till dig själv och en kompis!

"... ett av dom roligaste LAN:en jag har upplevt måste ha varit när en polare fick "låna" ett helt dagis (hans mamma jobbade typ som chef över någon dagisverksamhet) där vi kunde sitta 10-15 pers och nöta Starcraft osv. Sov gjorde man i ett hav utav kuddar eller i sköna kojor som fanns lite varstans (jag vill minnas att vi var typ 12-15 år eller däromkring)."@drwlz

Att få chansen att vinna inträde är enkelt: Komplett efterlyser dina bästa bilder från Dreamhack, gärna med tillhörande text om varför just det minnet är speciellt. Ladda upp dina bilder på valfri bilduppladdningstjänst, exempelvis imgur.com, och visa i den tillhörande diskussionstråden!

En jury utser sju vinnare, som får dela på sammanlagt 14 dagsbiljetter. Biljetterna ger gratis inträde till Dreamhack Winter alla dagar. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 24 november. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Det tas inte ut några som helst avgifter för att delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemsskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra synpunkter.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

  • SweClockers medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

  • Genom att skicka in ett bidrag överlåter du rättigheterna för verket till SweClockers.

  • SweClockers kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på SweClockers.com inom cirka en månad efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i tävlingsarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • I de fall där vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers svarar inte på frågor om skatteregler.

Visa mer

Komplett + DreamHack = SANT

Komplett är stolt titelsponsor av Dreamhack Winter 2018 som äger rum den 30 november till 3 december. På årets event kommer Komplett bjuda på mängder av roliga aktiviteter och spännande överraskningar. Vi ses på DHW18!

dhw18_komplett_horizontal_onWhite_RGB.png