Designa Kompletts nya skrivbordsbakgrund och få chansen att vinna en speldator

Nu drar Komplett igång en ny tävling för SweClockers medlemmar, där vinnaren kammar hem en påkostad speldator med bland annat Intel Core i7-8700K och Geforce GTX 1080 Ti.

Det börjar nalkas Dreamhack-tider, evenemanget som samlar tiotusentals gamingfantaster och ett 30-tal utställare i Jönköping varje år. En av dessa utställare är Komplett som satsar stort på vinterns evenemang och drar nu igång en tävling för SweClockers medlemmar.

Som de flesta säkert känner till levererar Komplett färdigbyggda speldatorer, vilka levereras med färdiginstallerat operativsystem och en speciell bakgrundsbild. Nu behöver Komplett SweClockers medlemmars hjälp att ta fram en ny sådan, som ska pryda alla företagets färdigbyggda datorer som levereras under 12 månader framöver.

Priset är en av Kompletts senaste speldatorer, som heter Battlebox Ultimate. Sett till specifikationer kommer den bland annat utrustad med Geforce GTX 1080 Ti från Asus, Intel Core i7-8700K, 16 GB primärminne och en SSD-enhet på 480 GB.

En jury bestående av Kompletts personal väljer ut tre finalister som medlemmarna får rösta på.

battleboxside.jpg

Pris i tävlingen: Komplett Battlebox Ultimate samt äran att pryda Kompletts bakgrundsbilder i 12 månader.

battleboxskrå.jpg

Pris i tävlingen: Komplett Battlebox Ultimate samt äran att pryda Kompletts bakgrundsbilder i 12 månader.

Komplett Battlebox Ultimate

Egenskap

Värde

Processor

Intel Core i7-8700K

Grafikkort

Asus Geforce GTX 1080 Ti ROG Strix Gaming

Minne

16 GB DDR4-2666

Lagring

480 GB M.2 SSD

Chassi

Svive Luna S800 W Midi Tower

Mekanisk lagring

1TB + Intel Optane Memory 16GB

Kylare

Corsair Hydro Series H60

Pris

22 999 SEK

Tävlingsregler

 • Gör en egen skrivbordsbakgrund på temat Komplett och Dreamhack i upplösningen 3 840 × 2 160 pixlar. Komplett och Dreamhacks logotyper (länk) behöver båda givetvis vara med i motivet.

 • Allt material måste skapas från scratch. Bortsett från logotyperna är det inte tillåtet att "låna" bilder eller grafik från andra.

 • Var med i tävlingen genom att lägga upp ditt bidrag i diskussionstråden till denna tävling. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

 • Du behöver kunna tillhandahålla arbetsfilen (exempelvis PSD) och andra original som använts för att skapa bidraget. Spara alla filer.

 • Vinnaren utses av medlemmarna genom röstning i en separat artikel.

Tävlingen pågår till och med den 30 november 2018. Finalister utses av en jury och presenteras i en ny artikel.

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

 • Alla kan delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemskap.

 • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra funderingar.

 • Alla bidrag ska lämnas in på svenska, om ingenting annat anges.

 • Genom att skicka in ditt bidrag ger du både SweClockers (Geeks AB) och Komplett (Komplett A/S) obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt använda, reproducera, anpassa och publicera verket.

 • SweClockers kan utan förvarning avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och tävlingsvillkor.

Vinnare

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har en vecka på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

 • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

 • Det vinnande bidragen används på Kompletts datorer förutsatt att Komplett och Dreamhack har ett fortsatt samarbete under dessa månader.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt inte anses hålla måttet. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Personuppgifter

När du skickar in ditt bidrag godkänner du att SweClockers såarar dina personuppgifter i syfte att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers kan tyvärr inte svara på frågor om skatteregler.

Visa mer