Superhjälteinspirerat bidrag vinner MSI Geforce RTX 2080 Ti i Elgigantens tävling

SweClockers medlemmar har nu röstat fram en vinnare i Elgigantens tävling, som kammar hem ett MSI Geforce RTX 2080 Ti till ett värde av 14 000 kronor.

Mot slutet av augusti var det äntligen dags för avtäckandet av Nvidias nya grafikkort i RTX 2000-serien, med den nya arkitekturen "Turing". Förutom den påstådda höga prestandan blev en av de mer omtalade aspekterna av grafikkorten priset, med en toppmodell som kostar runt 14 000 kronor.

rtx-elgiganten.jpg

För de som tyckte priset var för högt drog Elgiganten igång en tävling för SweClockers medlemmar, där förstapriset var ett Geforce RTX 2080 Ti från MSI. En hård gallring och en omröstning senare har nu det vinnande bidraget korats.

TDM9x7U.jpg

Kampen i toppen var väldigt jämn men vinnare blev till slut medlemmen bliss med sitt bidrag "RTXMAN", som kammade hem lite mer än en tredjedel av rösterna. Som namnet antyder handlar det om en superhjälteinspirerad utstyrsel, där dräkten består av ett Geforce RTX 2080 Ti i referensutförande komplett med fläktar. Självklart ackompanjeras det av en Nvidia-grön mantel och glasögon.

Kolla in alla bidrag i tävlingstråden

Stort grattis till vinnaren önskar SweClockers redaktion!

Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses en ny vinnare.