Förra månaden avgjordes det första delmomentet i Phanteks DRGB-tävling, där fem lyckliga medlemmar kammade hem varsitt påkostat belysningspaket beståendes av fläktramarna Halos Lux Digital samt Phanteks egna ljuskontroller med ackompanjerande ljuslister av DRGB-typ.

PH-DRGB_SKT-1.jpg
PH-FF120DRGBA_BK-5.jpg

Nu har det blivit dags för den ärofyllda finalen i vilken de fem tävlande har monterat ljuspaketen på valfritt vis. Med SweClockers medlemmar som jury ska nu det bästa och snyggaste bidraget röstas fram, där detta vinner inget mindre än ett presentkort på 5 000 kronor hos Webhallen!

Bidragen finner ni här nedan. Missa inte att många av dem är bildspel med fler vinklar av bygget samt glöm för den delen inte att lägga er röst i slutet av artikeln!

Bidrag 1 – swehunter2000

swehunter2000_3.jpg
swehunter2000_4.jpg
swehunter2000_1.jpg
swehunter2000_2.jpg
swehunter2000_5.jpg

Medlemmen swehunter2000 har satsat på att integrera belysning i ett Fractal Design Define R4, där även tomma fläktplatser har begåvats med Halos Lux. Observera även den finurliga monteringen av ljuskontrollen vid 5,25"-platserna.

Bidrag 2 – zetruz

zetrus_1.jpg

I zetruz fall handlar det om att "tänka utanför boxen" och pimpa upp skrivbordet snarare än datorn. Här används ljuslisten som omgivningsbelysning samtidigt som fläktramarna har placerats kreativt ihop med kyllösningar för både ansikte och öl.

Bidrag 3 – birdman

birdman_1.jpg
birdman_2.jpg

Bidraget från birdman är ett pågående bygge som baseras kring Thermaltakes Core P5. Ljuslister på baksidan ger ett "ambilight"-liknande utseende samtidigt som Halos Lux-ramar har monterats på 560 mm-radiatorn i framkant samt inte minst inuti nätaggregatet.

Bidrag 4 – Laktos

Laktos_1.jpg
Laktos_2.jpg
Laktos_3.jpg
Laktos_4.jpg
Laktos_5.jpg

Laktos slopar regnbågskavalkaden och siktar istället på att liva upp de bruna Noctua-fläktarna inuti dennes Fractal Design Meshify C med enfärgsbelysning. Här syns totalt fem Halos Lux-ramar som klämts in i samtliga chassifläktspositioner.

Bidrag 5 – Streamdog

streamdog_1.jpg
streamdog_2.jpg
streamdog_3.jpg

Även Streamdog integrerar Phanteks belysning i ett Fractal Design Meshify C, där regnbågskonfigurerade Halos Lux-ramar används i fram- och bakkant. Därtill ger en smart inverterad montering av ljuslisterna ett mer subtilt sken i chassit.

Omröstningen pågår till och med 23 juni. Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses en ny vinnare.