Häng med SweClockers på Dreamhack Göteborg

Världens största datorfestival sätter fart till Göteborg. SweClockers är med på noterna och har bokat upp en hel rad åt festivalsugna läsare. Det lovas tävlingar och give-aways i ett hav av datorer.

Dreamhack är datorfestivalen med stort D. Varje år samlas tiotusentals datorintresserade för att spela, ställa upp i tävlingar, besöka utställare, lyssna på föreläsningar och mingla runt bland likasinnade besökare.

Den 10 till 12 april kommer Dreamhack till Göteborg och Svenska mässan. SweClockers är på plats och planerar någonting alldeles extra. En hel rad sittplatser är reserverade för forummedlemmar och andra läsare som älskar datorer och hårdvara.

Det stannar dock inte vid en trevlig träff. Det bjuds på både tävlingar och give-aways, endast för SweClockers-sektionen. Redaktionen är också närvarande med allt ifrån reportage till intervjuer med deltagarna. Passa på att vara med om en upplevelse utöver det vanliga.

Dreamhack Göteborg har endast cirka 1 000 datorplatser, till skillnad från Jönköping där antalet är över tiotusen. Detta gör tillställningen betydligt lugnare. Platserna som SweClockers har bokat upp är längst bak i salen på behörigt avstånd från den ljudliga scenen. Raden har även en egen storbildsskärm så att alla kan följa händelserna.

Biljetterna kostar 450 kronor styck och bokas via internet. På Svenska mässan finns alla nödvändigheter, som sovplatser, restauranger och butiker. Förbindelserna med centralstationen är mycket goda med ett tiotal avgångar i timmen.

Mer information och biljettbokning finns på Dreamhacks webbplats. Glöm inte att välja SweClockers-sektionen. Vi ses där!