Antecs skelett i garderoben

Chassi- och nätaggregatstillverkaren Antec närvarar likt många andra hårdvaruspecialister på den stora datormässan Computex i Taiwan. I utställningsbåset visar företaget upp en datorlåda som inte ser ut som någonting annat.

Den stora datormässan Computex har precis gått av stapeln, och SweClockers rapporterar givetvis löpande från evenemanget. Först ut är Antec, vars designavdelning har gått lös på en alldeles unik datorlåda som passar perfekt till hårdvarustinna entusiaster. Chassiet är nämligen bara ett ”skelett” med fläktar, och har det passande namnet Antec Skeleton.

Den tubformade konstruktionen har plats för flera enorma fläktar, passande nog upplysta med blå dioder. Moderkortet med tillhörande komponenter monteras på en utdragbar plåt för att underlätta ingrepp i konfigurationen. Allra längst ned återfinns nätaggregatet väl dolt under moderkortsplåten. Granska bilderna och ta en funderare.

Antec planerar modeller för både fullstora ATX och betydligt mindre mini-ITX. Den större versionen ska finnas i butikerna redan i juli/augusti.

Källa: PC Perspective