Trenden med allt längre och längre ansiktsbehåring ämnar Gillette och Razer råda bot på med sitt senaste samarbete. Razer Razor började som ett Aprilskämt hos Razer men har nu alltså blivit verklighet och befinner sig i gränslandet mellan genialitet och galenskap.

Rakhyveln är i klassiskt signalgrön Razer-färg som av bolaget kallas syragrön och går i samma formspråk som tidigare rakhyvlar från Gillette. Rakhyveln är kompatibel med alla platser på huden där det växer hår men det är ännu inte känt om den är kompatibel med tidigare modeller av rakblad.

Det här samarbetet har resulterat i en design som skapats av båda våra designteam och som har det bästa från både Gillette och Razer med fokus på kvalitet och välbefinnande - Ayesha Durante, Global Marknadschef för Razer

Egenskap

Värde

Märke

Gillette & Razer

Modell

Gilettelabs x Razer

Kompabilitet

Alla hårbeklädda hudytor

Material

Pressgjuten zinkmetall

Rakblad

5 st

Rakpasta

Nej, köps separat

Pris

?

Tyvärr har dock tillverkarna valt att inte skicka med någon rakpasta i förpackningen utan det får kunden bistå med själv. SweClockers rekommenderar vanlig Arctic Silver 5 eller motsvarande sort. Pris och tillgänglighet är i dagsläget okänt, det framgår heller inte huruvida Razer framgent kommer lansera någon datormus baserad på Gillette Mach 3.