Cyberpunk 2077 visas upp ikväll

Klockan 18:00 ikväll visar CD Projekt RED upp nytt gameplay-innehåll från efterlängtade och försenade Cyberpunk 2077.

Att kalla CD Projekt RED:s nästa spelprojekt Cyberpunk 2077 efterlängtad är sannolikt något av en underdrift. Då spelet följer upp megasuccén The Witcher 3 är förväntningarna höga, något CD Projekt RED är väl medvetna om då de nyligen försenade titeln för andra gången i ordningen för ytterligare finputsning. Efter fjolårets demonstration har publiken varit svältfödd på gameplay från spelet, något det blir ändring på med kvällens evenemang Night City Wire.

Den 25 minuter långa tillställningen går av stapeln klockan 18:00 ikväll i en videosändning på CD Projekt RED:s Twitch-kanal. Kollegorna på spelsajten FZ bevakar evenemanget live i en uppesittarkväll med försnack som går av stapeln klockan 17:30. Du hittar FZ:s live-video högst upp i denna artikel.

Hur peppad är du på Cyberpunk 2077 från ett till tio? Dela gärna med dig av dina tankar inför och efter Night City Wire-visningen!

I butiken: Bag of Gaben

En stenhård tygpåse för sanna spelfantaster, som helt och fullt är värdig att transportera guldklimparna i spelsamlingen till valfri destination.

Köp här!