Cyberpunk 2077-visning försenas två veckor

CD Projekt RED försenar nästa veckas visning av Cyberpunk 2077 till den 25 juni, med hänvisning till de pågående oroligheterna.

Nästa stora avtäckande runt CD Projekt RED:s kommande storspel Cyberpunk 2077 var tänkt att gå av stapeln den 11 juni. Tillställningen som går under namnet Night City Wire ska belysa delar av spelet som inte avtäckts tidigare, men i ett Twitter-inlägg meddelar CD Projekt RED att evenemanget skjuts fram två veckor på grund av de pågående protesterna i USA.

Inlägget nämner inte att innehållet i den planerade tillställningen har påverkats i någon utsträckning, och det handlar alltså endast om en försening. Även den relaterade digitala spelfestivalen IGN Summer of Games skjuts fram av samma anledning, men här med blott ett par dagar. Evenemanget skulle ursprungligen ägt rum den 5 juni men äger nu rum den 8 juni istället.

Det är ännu oklart om spelhändelserna The Guerilla Collective och The PC Gaming Show också inför liknande förseningar. De båda är planerade att gå av stapeln på lördag den 6 juni, men har ännu inte meddelat några förseningar.

I butiken: Bag of Gaben

En stenhård tygpåse för sanna spelfantaster, som helt och fullt är värdig att transportera guldklimparna i spelsamlingen till valfri destination.

Köp här!