Lanseringen av Disney+ försenas i Sverige

Disneys strömningstjänst skulle ursprungligen bli tillgänglig i Sverige till sommaren, något som nu försenas till september.

Den som uppskattar Disneys utbud av filmer och TV-serier, vilket inkluderar filmer och serier från både Marvel och Star Wars, har sannolikt sett fram emot lanseringen av företagets strömmande tjänst Disney+. Tjänsten är sedan i fjol sjösatt i USA, Kanada och ett fåtal europeiska marknader, vilket skulle expanderas till de nordiska länderna till sommaren.

I samband med Disneys delårsrapport meddelar företaget att den nordiska lanseringen av Disney+ försenas, rapporterar Cnet (via Dagens Nyheter). I delårsraporten konstaterar Disney också att flera produktioner försenats som resultatet av COVID-19, däribland Marvel-serien Falcon and the Winter Soldier och andra säsongen av Star Wars-serien The Mandalorian.

Lanseringen av Disney+ försenas också i de nordiska länderna och öppnar nu istället portarna i september år 2020.

Läs mer om Disney+:

Tack för tipset emilakered!

I butiken: SweClockers Logo Tee – Reapris 179 kronor!

Swec_gubbe_T.jpg

Den legendariska SweClockers-gubben! Denna högtidsklädsel passar bäst att använda på särskilt minnesvärda dagar, såsom grafikkortslanseringar, och bör likt andra värdesaker förvaras i kassaskåp.

Köp här!