Google visar upp Stadia-nyheter ikväll

Under årets första upplaga av tillställningen Stadia Connect visas kommande speltitlar och nyheter för speltjänsten.

Sedan lanseringen i november 2019 har Google och partnerföretag stadigt avtäckt nya spel och funktioner som tillkommer den strömmande speltjänsten. De stora planerna och tillskotten avslöjas dock under tillställningar som går under namnet Stadia Connect, vilka företaget arrangerat två gånger hittills. Den senaste upplagan arrangerades i augusti 2019, där spelet Cyberpunk 2077 hörde till de namnkunniga nyheterna.

Nu avslöjar Google att årets första Stadia Connect går av stapeln ikväll. Det har tidigare spekulerats i att evenemanget skulle introducera gratisabonnemanget Stadia Base, men detta har företaget redan sjösatt i samband med ett erbjudande om två gratismånader på betalabonnemanget Stadia Pro. En möjlig del av nyheterna är att Google förhandsvisar de exklusiva speltitlar som utvecklas av de studios företaget förvärvat och etablerat under det gångna året.

Årets första Stadia Connect går av stapeln ikväll klockan 18:00 svensk tid och kan beskådas på tjänstens Youtube-kanal.

Läs mer om Google Stadia:

I butiken: SweClockers Logo Tee – Reapris 179 kronor!

Swec_gubbe_T.jpg

Den legendariska SweClockers-gubben! Denna högtidsklädsel passar bäst att använda på särskilt minnesvärda dagar, såsom grafikkortslanseringar, och bör likt andra värdesaker förvaras i kassaskåp.

Köp här!