Jonas pratar om designen på Xbox Series X

Xbox Series X ser inte ut som någon tidigare spelkonsol – varför? Jonas Thörnqvist och Calle från FZ diskuterar designen.

Nästa generations spelkonsoler är i antågande. Gemensamt från både Microsoft och Sony är datorliknande komponenter med prestanda i toppskiktet och att SSD blir det nya vanliga. Vi inväntar ännu fler detaljer om Playstation 5, vars yttre ännu är ett mysterium, men för Xbox Series X har Microsoft redan lyft på skynket.

Xbox-Series-X.jpg
XboxSeriesX-2.jpg

I svallvågorna av att Digital Foundry fått klämma på Xbox Series X och ta en titt på insidan bänkar sig SweClockers egen Jonas Thörnqvist och FZ:s chefredaktör Carl Johansson-Sundelius för att diskutera designen. Vilka är för- och nackdelarna med ett stående torn jämfört mot en mer traditionell liggande design? Jonas ger svaret!

Den som vill veta mer om själva hjärtat i hårddisken kan ta en titt på tidigare video, där Carl och SweClockers Jacob Hugosson lade fokus på processor, grafik och råsnabb SSD-lagring.

I butiken: SweClockers Turbo Power

Den legendariska turboknappen är tillbaka, men inte på en gråbeige datorlåda utan på en störtskön t-shirt för nostalgiska överklockare.

Köp här!