Tele2 lanserar streamingtjänsten Comhem Play+ för 69 kronor i månaden

Utbudet av strömmande tjänster utökas med Comhem Play+ som erbjuder en kompott filmer och TV-serier från andra populära tjänster.

Strömmande tjänster för film- och TV-serier har både ökat i popularitet och antal under det nära årtionde som passerat sedan Netflix lanserades i Sverige år 2012. I takt med att jättar som Netflix, HBO Nordic och inom kort Disney+ konkurrerar med egna storproduktioner blir valet av tjänst desto svårare för kunder.

ComhemPlayPlus-3.jpg
ComhemPlayPlus-1.jpg

För den som är splittrad i valet mellan jättarna kan Tele2:s nygamla tjänst Comhem Play+ vara ett alternativ. Här utgörs utbudet av en blandning av filmer och serier från andra tjänster och abonnemang. Exempel på andra tjänster som ingår är bland annat Paramount+, Fox+ och Nordisk Film+. Även utvalda serier och filmer från HBO Nordic erbjuds.

Comhem Play+ bygger vidare på företagets tidigare tjänst Comhem Play, vilken gav Comhem-kunder möjligheten att titta på innehåll utan att använda företagets TV-box. Där Comhem Play var knuten till företagets TV-abonnemang är Plus-varianten öppen för alla, men alla befintliga Comhem-kunder erbjuds 12 månaders gratisperiod.

Priset för Comhem Play+ blir 69 kronor per månad, vilket motsvarar nivåerna för konkurrenterna Disney+ och Apple TV+. Månadskostnaden för Netflix startar vid 89 kronor och går upp till 159 kronor per månad för premiumnivån. HBO Nordic tillämpar en prisnivå om 109 kronor per månad.

Läs mer om strömmande film/tv-tjänster:

4.jpg

I butiken: SweClockers Hexagon Mousepad

Nu är det äntligen dags. Efter månader av väntan finns SweClockers vrålsnygga musmatta att beställa i shoppen – dessutom med fri frakt!

Köp här!