Be Quiet visar upp Dark Power Pro 12

Nytt nätaggregat står på menyn hos Be Quiet när flaggskeppet Dark Power Pro 12 visas upp på årets CES-mässa.

Kvalitativa nätaggregat är det som satte Be Quiet på teknikkartan från första början. I den övre prisklassen hittas serien Dark Power Pro, där den senaste modellen lanserades år 2015 för hela 5 år sedan. Bolaget tyckte därmed att det var dags för nästa steg och visar nu upp Dark Power Pro 12.

Be-Quiet-Dark-Power-Pro-12-13.jpg
Be-Quiet-Dark-Power-Pro-12-11.jpg
Be-Quiet-Dark-Power-Pro-12-8.jpg

Be Quiet valde samtidigt att satsa rejält med senaste flaggskeppet och uppdaterade både insidan och utsidan. Det yttre är präglat med borstad aluminium på samtliga sidor, medan toppen är täck av ett mesh-filter för att förhindra damm från att tränga sig in i nätdelen.

Be-Quiet-Dark-Power-Pro-12-1.jpg
Be-Quiet-Dark-Power-Pro-12-4.jpg

Vidare till insidan jobbar Be Quiet vidare på sitt sladdlösa koncept med Dark Power Pro 12, där enbart fyra kablar totalt hittas bland alla komponenter. Färre kablar ger mer ledigt utrymme som kan användas till att skyffla bort varm luft från komponenterna och därmed hålla temperaturer såväl som ljudnivå nere.

Be-Quiet-Dark-Power-Pro-12-6.jpg

Be Quiet har haft överklockare i åtanke när Dark Power Pro 12 fortfarande fanns kvar på ritbordet, och belönade nätdelen med ett överklockningsläge. Det innebär att användaren kan slå om nätaggregatet med den tillhörande brytaren och lägga om alla sex räls till ett ensamt, i hopp om att få bättre stabilitet i vissa tjänster.

Be-Quiet-Dark-Power-Pro-12-7.jpg
Be-Quiet-Dark-Power-Pro-12-5.jpg

Be Quiet Dark Power Pro 12 kommer finnas tillgänglig i kapaciteter om 1 200 Watt och 1 500 Watt och är klassad med 80+ Titanium. Några exakta priser vill inte bolaget dela med sig av i dagsläget, men avslöjar däremot att lanseringen sker någon gång i februari.

► Läs allt från #CES-2020

4.jpg

I butiken: SweClockers Hexagon Mousepad

Nu är det äntligen dags. Efter månader av väntan finns SweClockers vrålsnygga musmatta att beställa i shoppen – dessutom med fri frakt!

Köp här!