Red Dead Redemption 2 får datum på Steam

Den som vill handla västernäventyr i Steam-butiken får göra det när Red Dead Redemption 2 släpps den 5 december.

När Rockstar Games emotsedda västernäventyr Red Dead Redemption 2 släpptes till PC efter en lång tids spekulation såldes spelet initialt endast i företagets egna butik samt Epic Games Store. Steam-butiken skulle följa senare och nu meddelar Rockstar Games det officiella lanseringsdatumet.

Den 5 december släpps Red Dead Redemption 2 i Steam-butiken, vilket blir exakt en månad efter spelet först släpptes. Detta stämmer väl överens med tidigare rapporter som angivit att spel inte får lanseras senare än 30 dagar efter spelet gjorts tillgängligt i andra butiker. Systemkraven är desamma som listat för spelet i övriga butiker.

Red Dead Redemption 2 – systemkrav

Egenskap

Minimum

Rekommenderat

Operativsystem

Windows 7 – Service Pack 1

Windows 10 – April 2018 Update

Processor

Intel Core i5-2500K
AMD FX-6300

Intel Core i7-4770K
AMD Ryzen 5 1500X

Grafikkort

Nvidia Geforce GTX 770 2 GB
AMD Radeon R9 280 3 GB

Nvidia Geforce GTX 1060 6 GB
AMD Radeon RX 480 4 GB

Primärminne

8 GB

12 GB

Lagringsutrymme

150 GB

150 GB

Gränssnitt

DirectX

DirectX

Red Dead Redemption 2 har en spelsida i Steam-butiken där spelet inte kan förköpas än, men däremot adderas till önskelistan för en tidig julklapp till sig själv. Lanseringen bör också bli något smidigare än när spelet först sjösattes.

Läs vidare om Red Dead Redemption 2:

I butiken: Bag of Gaben

En stenhård tygpåse för sanna spelfantaster, som helt och fullt är värdig att transportera guldklimparna i spelsamlingen till valfri destination.

Köp här!