In Win presenterar lyxchassit In Win 925

Med senaste In Win 925 siktar företaget på att erbjuda ett rymligt chassi där rejäl kapacitet för kylning står i fokus.

In Win är en av få omtalade chassitillverkare i premiumsegmentet för chassin storleken större. Företagets senaste tillskott till segmentet heter In Win 925, en fulltower-modell som stöder moderkort upp till formfaktorn E-ATX. Paradnumret för modellen är rymlig interiör med gott om kapacitet för olika former av kylare.

Inwin925_front.jpg
Inwin925_balans.jpg
Inwin925_dualGPU.jpg
Inwin925_kylning.jpg
Inwin925_specs.jpg

Chassit bygger på en stålram som täcks av fyra millimeter tjocka aluminiumväggar. Chassits sidor består av tre millimeter tjockt härdat glas vilka kan avlägsnas genom att skruva bort stora tumskruvar. Stilspråket är överlag återhållsamt, men för den som vill spexa till det är fronten bestyckad med en RGB-belyst In Win-logotyp. Belysningen kan kontrolleras via kompatibla moderkort eller separata kontrollers.

Den rymliga insidan kan utöver E-ATX-moderkort även rymma dubbla grafikkort som kan monteras horisontellt eller vertikalt. Totalt kan nio fläktar monteras vilka kan sällskapas av två radiatorer för vattenkylning på upp till 360 mm. Sett till kylare för processorn stöds storlekar om 200 mm på höjden och 420 mm på längden. Nätaggregat på upp till 200 mm ryms också.

Chassits innanmäte rymmer upp till fyra hårddiskar av formatet 3,5-tum och tre SSD-enheter på 2,5 tum. Frontpanelen är bestyckad med anslutningar för USB 3.2 Gen 2 av både Type-C och Type-A.

In Win meddelar inte tillgänglighet för chassit men prislappen hamnar på 499 EUR, motsvarande cirka 5 400 kronor.

I butiken: SweClockers Hardware Dreams

Surfar du SweClockers om nätterna? Drömmer du om nästa datorbygge? Denna midnattsblå t-shirt är specialdesignad för tvättäkta entusiaster som älskar datorer och hårdvara. Begränsad upplaga!

Köp här!