NZXT lanserar Aer Headset, ljudmixaren Mxer och hållaren Stnd

NZXT:s nya hörlurar Aer får sällskap av ljudmixaren Mxer och hörlurshållaren Stnd, som ska erbjuda god integration sinsemellan.

Likt många av dess gelikar som primärt varit kända som chassitillverkare har NZXT det senaste året expanderat produktportföljen. Det senaste tillskottet i katalogen är hörlurarna Aer Headset, som slår följe med en ljudmixare och hörlurshållare.

NZXT_Aer1.jpg
NZXT_Aer2.jpg
NZXT_Aer3.jpg
NZXT_Aer4.jpg
NZXT_Aer5.jpg
NZXT_Aer6.jpg

Aer Headset bestyckas med inneslutande kåpor som i sig kan fås i två varianter, en sluten ljudisolerande variant och en öppen design som ger klarare ljudbild. Designen är modulär och tillåter anslutning av både mikrofon och ljudsladd på vänster eller höger kåpa. Kåpornas mjuka material tillsammans med låg vikt på 291 gram ska göra hörlurarna bekväma under långa spelsessioner.

Sett till ljudet är Aer Headphones bestyckade med högtalarelement på 40 millimeter och ett frekvensomfång som spänner 20 Hz till 50 KHz. Den slutna och öppna varianten delar ljudmässiga egenskaper på alla punkter utom ljudnivåns känslighet, vilken på den slutna har nivån 90 decibel medan den öppna har nivån 88 decibel. Mikrofonens ljudisolering har en känslighet på -35dB (+/-4dB).

NZXT_MXR1.jpg
NZXT_MXR2.jpg
NZXT_MXR3.jpg
NZXT_MXR4.jpg

Tänkt att komplettera hörlurarna är även ljudmixern Mxer. Med hörlurarna anslutna till denna ska användaren, utöver en bredare ljudbild, få tillgång till mer avancerade alternativ för ljudmixning och konvertering mellan digitalt och analogt ljud. Förstärkarenheten i fråga är en 24-bitars Wolfson DAC med 96 kilohertz-konvertering. Enheten är utrustad med ett reglage som låter användaren justera balansen mellan ljud i spel och rösten från mikrofonen.

NZXT_STND1.jpg
NZXT_STND2.jpg
NZXT_STND3.jpg
NZXT_STND4.jpg

Till denna kan kunder även köpa hörlursställningen Stnd. Utöver att den används till att hålla hörlurarna på plats integreras den även med Mxer. När användaren placerar Aer-hörlurarna på ställningen flyttas ljudet från hörlurarna till datorns ordinarie högtalare genom att tona ut i hörlurarna och tona in i högtalarna, och vice versa.

Samtliga produkter kan förbokas nu och ska börja levereras "snart". Priset för Aer Headphones hamnar på 129,99 USD, motsvarande cirka 1 600 kronor inklusive moms. Mxer kostar 99,99 USD, cirka 1 200 kronor inklusive moms. Slutligen får Stnd en prislapp på 49,99 USD, eller cirka 600 kronor inklusive moms.

Mer om NZXT:

I butiken: SweClockers Logo Tee

Den legendariska SweClockers-gubben! Denna högtidsklädsel passar bäst att använda på särskilt minnesvärda dagar, såsom grafikkortslanseringar, och bör likt andra värdesaker förvaras i kassaskåp. Begränsad upplaga!

Köp här!