Red Dead Redemption 2 får en andra trailer

Rockstar eldar på entusiasmen inför nästa veckas lansering av Red Dead Redemption 2 till PC med en ny trailer.

För knappt en månad sedan avslöjade Rockstar Games den illa hållna hemligheten att Red Dead Redemption 2 ska lanseras till PC. Kort efter detta släppte företaget ifrån sig en trailer i smäktande 4K-upplöst format. Med blott några dagar kvart till lanseringen släpper nu företaget ifrån sig ytterligare en trailer.

Håll i pengarna inför Red Dead Redemption 2

Den här gången skiftar fokus från att visa upp smäktande vackra landskap till att ge exempel på spelets karaktärer och dramatiska scener från handlingen. Allt från ångestfyllda scener på en båt till revolverdueller, kanonader och hälsovådliga konfrontationer med kniv står på agendan i trailern.

I samband med detta har Nvidia släppt ifrån sig en trio 4K-upplösta bilder från den stundande PC-versionen. Många förefaller blivit uppspelta över att Geforce RTX-logotypen visas på bilderna, då Nvidia gått ut med ett uppföljande inlägg där de förtydligar att Red Dead Redemption 2 inte stöder ray tracing. Logotypen visas enbart som en representation för grafikkorten i Geforce RTX 20-serien.

Red Dead Redemption 2 släpps till PC/Windows den 5 november. Spelet blir tillgängligt i Rockstars egna butik samt Epic Game Store och ett flertal andra digitala butiker. En månad senare blir det premiär i Steam-butiken.

Läs mer om Red Dead Redemption 2 till PC/Windows:

I butiken: Bag of Gaben

En stenhård tygpåse för sanna spelfantaster, som helt och fullt är värdig att transportera guldklimparna i spelsamlingen till valfri destination.

Köp här!