Steams stora Halloween-rea är igång

Den som vill fynda skräckrelaterade speltitlar, eller bara rabatterade priser i allmänhet, hittar just detta i Steam-butikens årliga Halloween-rea.

Numera finns ett flertal digitala spelbutiker som alla håller rea-perioder där spel rabatteras under olika teman. Valves butik Steam ska hålla i inte mindre än tre rea-perioder fram till januari nästa år, och den första plånboksvänliga tillställningen blir den skräckfokuserade Halloween-rean.

Steam_Halloween3.jpg
Steam_Halloween1.jpg

I utbudet av prissänkta spel finns bland annat kritikerrosade titlar som Vampyr för 184 kronor, hårresande Amnesia för överkomliga 32 kronor, stämningsfulla Inside för 73 kronor samt Capcoms prisade nyversion Resident Evil 2 Remake för 324 kronor. Utbudet är uppdelat i olika kategorier och spekulerande kunder kan utforska allt från nya och kommande spel till VR-titlar och skräckupplevelser som är gratis att spela.

Steams Halloween-rea pågår nu och fram till fredag den 1 november klockan 18:00 svensk tid. Den som missar chansen denna gång kan invänta höstrean som drar igång den 28 november, och missas även denna anländer vinterrean inför jul den 19 december.

Har du några bra tips på isande läskiga skräckspel som andra skräckfantaster bara måste spela? Dela med dig av tips i kommentarerna!

I butiken: Bag of Gaben

En stenhård tygpåse för sanna spelfantaster, som helt och fullt är värdig att transportera guldklimparna i spelsamlingen till valfri destination.

Köp här!