Warcraft III: Reforged i videojämförelse med 17 år gamla originalet

Fler videoklipp på nyutgåvan av Warcraft III publiceras. Den här gången får enheter och hjältar en ordentlig genomgång med animationer.

Med över 17 år på nacken är det dags för Warcraft III: Reign och Chaos att hottas upp tillsammans med expansionen The Frozen Throne. Det har åter blivit dags att återvända till Azeroth, för att ta del av händelser som förändrade världen som det massiva rollspelet World of Warcraft utspelar sig i.

En lång rad bilder och videor har redan hittat sin väg ut på webben. Nu publicerar kanalen LeystTV på Youtube ett flertal videor, som visar animationer för enheter, byggnader och hjältar från spelets olika fraktioner. Vissa klipp gör även jämförelser mellan nya Warcraft III: Reforged och dess mer pixliga original från år 2002.

Diskutera Warcraft 3: Reforged i den stora forumtråden

Warcraft III: Reforged har en prislapp på 29,99 EUR för standardutgåvan medan Spoils of War-utgåvan med extramaterial går loss för 39,99 EUR. Det enda som är känt om lanseringen är att den äger rum under år 2019 som lider mot sitt slut. Sannolikt avtäcker Blizzard till slut datumet i samband med tillställningen Blizzcon den 2 november.

Alliance Campaign Characters & Spell Animations

Demon Character Models & Animations

Horde Heroes & Spell Animations

Naga Character Models & Animations

Orc Units In-game Preview