Tre nya videoklipp från Warcraft III: Reforged

Tre nya videoklipp från den upphottade versionen av strategiklassikern Warcraft III visar upp multiplayer-strider med spelets olika raser.

Blizzards numera klassiska strategispel Warcraft III: Reign of Chaos släpptes till PC/Windows och Mac OS år 2002. Spelet blev seriens första att stöpas i 3D, och kampanjläget ändrades till att fokusera på enskilda hjältar snarare än det mer övergripande strategifokus tidigare delar haft.

Detta var initialt något kontroversiellt, men Warcraft III blev med tiden en uppskattad del i serien och multiplayer-läget har ansvarat för en stor del av spelets popularitet. Senare i år släpps en moderniserad version vid namn Warcraft III: Reforged till PC/Windows och nu letar sig videomaterial från spelet ut på webben.

Videomaterialet kommer i form av multiplayer-matcher, och visar upp innehållet i upplösningen 1 920 × 1 080 pixlar och 60 FPS. Det första videoklippet visar upp en match där orcher hamnar i batalj med människor. I video nummer två spelas matchen från människornas perspektiv med orcher som motstånd.

I den sista videon tar de mänskliga trupperna hjälp av rasen Pandaren, som gjorde intåg i spelet i och med expansionen The Frozen Throne som ingår i Warcraft III: Reforged. Alliansen mellan människa och Pandaren tar sig här an två AI-kontrollerade motståndare.

Diskutera Warcraft 3: Reforged i den stora forumtråden

Warcraft III: Reforged släpps till PC/Windows senare i år och kan förköpas via Blizzards Battle.net-tjänst. Prislappen för standardutgåvan är 29,99 EUR, motsvarande 330 kronor, medan Spoils of War-utgåvan bjuder på extramaterial till priset 39,99 EUR, eller 430 kronor.

Ser du fram emot att sätta tänderna i Warcraft 3 igen? Har du några roliga minnen från spelet får du gärna dela med dig i kommentarerna!

I butiken: Bag of Gaben

En stenhård tygpåse för sanna spelfantaster, som helt och fullt är värdig att transportera guldklimparna i spelsamlingen till valfri destination.

Köp här!